Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatom, hogy kisfiam Patrik, a foci pályán esett össze, majd másnap meghalt.. Mindössze 15 éves volt. Felfoghatatlan, de emiatt hagyott itt minket ilyen fiatalon:



Focizás közben lett rosszul Budapesten egy 15 éves fiatal még szerda este, akihez barátai hívtak mentőt. Patrik minden előzetes panasz nélkül hirtelen összeesett és nem mozdult, társai a mentésirányító telefonos utasításai szerint megvizsgálták, de ekkor már nem lélegzett. A fiatalok azonnal megkezdték az újraélesztést és egymást váltva küzdöttek barátjuk életéért, amíg a sporttelep egyik dolgozója elrohant a defibrillátorért. A perceken belül helyszínre érkező mentők folytatták az életmentést, a fiú életéért vívott heroikus küzdelem sokáig zajlott még a focipálya gyepén, majd folyamatos újraélesztés mellett, kritikus állapotban szállították kórházba.
A fiú nevelőanyja azonban tragikus hírről számolt be a Facebook-oldalán: Patrik csütörtökön meghalt – írja a tények.hu. Fel vagy készülve rá felnőttként, hogy a szüleid egyszer majd nem lesznek... Hogy lehet feldolgozni azt, ha a gyerekedet veszted el? Ugyan nem én szültelek, de szeretlek, mint sajátot, felfoghatatlan hogy nem jössz haza többet! Nagyon remélem, hogy ebben a kicsit több mint két évben adhattam neked valami pluszt, amitől jobb ember lettél az alig 16 megélt éved alatt.… – búcsúzott nevelőanyja a fiútól. Isten veled Patrik! Szomorú szívvel tájékoztatjuk Barátainkat a tragédiáról, Patrik itt hagyott minket tegnap este.
Nem találjuk a szavakat. Fiatal, életerős, vidám srácot ismertünk meg benned.Hirdetés Két hónapja csatlakoztál, de gyorsan a közösség fontos részévé váltál. Még csak most kezdődött közös utunk, de máris véget ért. Az élet igazságtalan sokszor. Most is az volt. Klubunk őszinte részvétét fejezi ki Patrik családjának, barátainak. Ma este 18:00tól megemlékezünk Patrikról egy gyertyagyújtás során, aki teheti jöjjön el velünk tisztelegni Patrik emléke előtt a Vasgolyó utcai sporttelepre. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal