S.O.S!! Magyar lányok, hölgyek nagyon vigyázzatok magatokra!!! Édesanyám egy ilyen ajándék gyűrűt talált a Tesco parkolóban a motorháztetőre téve!!! Eszetekbe se jusson hozzányúlni! Ne dőljön be senki neki! Félelmetes ami percekkel ezután történt! Erről mindenkinek tudnia kell!



Figyelem! Édesanyám Ezt az “ajándék” ékszert találta a motorháztetőn – Ne dőljön be senki neki! Félelmetes ami percekkel ezután történt! Erről mindenkinek tudnia kell! Édesanyja történetét osztotta meg ez a lány facebook oldalán! Szokták mondani: “Semmit nem adnak ingyen!” – és hogy ez mennyire igaz, arra tökéletes példa ez az eset is!
Az édesanya, a Tescoban vásárolt, majd amikor végzett elindult a parkolóba az autójához. Mikor odaért, látta, hogy valami zacskó van a szélvédőjére rakva, de mivel tudta hogy a parkoló ingyenes, nem tulajdonított neki nagy jelentőséget,beült a kocsiba és elindult hazafele! Út közben valami csörgésre lett figyelmes, de nem állt meg, mert közben észrevette, hogy egy fehér terepjáró mintha követné. Egészen az otthonáig nyomta a gázpedált. Majd hazaérve a kocsiból kiszállva meglátta a motorháztető és a szélvédő között ezt a gyűrűt egy zacskóban ezzel a felirattal: „ingyenes ékszer”.
Miután a rendőrséggel felvették a kapcsolatot, elmondták, hogy ez most a legújabb emberrablási módszer! Egy nyomkövetőt adnak a elrabolni kívánt személynek, majd addig követik, ahol biztonságban el tudják rabolni! Hívjátok fel erre az új módszerre mindenki figyelmit, hogy ne essen senki áldozatul ezeknek az emberrablóknak! Legyetek nagyon óvatosak út közben, ha egy mód van rá, ne álljatok meg csak olyan helyen amit biztonságosnak éreztek és más emberek is vannak! Köszönjük annak a hölgynek, aki ezt megosztotta velünk! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal