Országos GYÁSZ: Pótolhatatlan veszteség! Bekövetkezett a SZÖRNYŰ TRAGÉDIA! Generációk siratják a nagyszerű magyar zenészt Óriási űrt hagyott maga után!


Pótolhatatlan veszteség! Generációk siratják a nagyszerű magyar zenészt Óriási űrt hagyott maga után. Óriási űrt hagyott maga után. Elhunyt Kardos Kálmán zongora- és orgonaművész – olvasható a szomorú hír a oldalán. A legendás zenész, a kaposvári zeneiskola egykori tanára, a Szent Imre Kórus kísérője 77 éves volt. Az 1950-es években járt zeneiskolába, tizennyolc éves volt, amikor először megkérték, hogy kísérje a Vikár Béla Vegyeskart. A zongoraművész Kaposvár szinte összes templomában megfordult, és kísérte a Munkácsy Kórust is.
Kardos Kálmán az elmúlt évtizedben több fiatal zenészt is kinevelt. Egykori növendékei között zeneszerző, zenetudós, zongora és énektanár is van. A zongoraművész Kaposvár szinte összes templomában megfordult, és kísérte a Munkácsy Kórust is. Kardos Kálmán az elmúlt évtizedben több fiatal zenészt is kinevelt. Egykori növendékei között zeneszerző, zenetudós, zongora és énektanár is van. 

AKTUÁLIS:

Főoldal