Orbán Ráhel OLYAT tett, ami sokakat ledöbbentett. Erről beszél most mindenki...



Nagy szerencse, hogy Orbán Viktor miniszterelnök lánya nem bolti eladó, vagy mondjuk forgalomirányító a BKK-nál, mert úgy nehezen tudna home office-ból és/vagy külföldről a munkahelyén helyt állni. Így viszont nem gond, hogy a spanyolországi Marbellán laknak, ahová csak átmenetileg költöztek, hosszú távon Magyarországon képzelik el a jövőjüket (a férje mondta), mert onnan is el tudta indítani prémium babatermékeket forgalmazó ökobio boltjának webshopját, aminek elvileg lesz majd offline változata is a Hegyvidék bevásárlóközpontban is.
Persze, lehet, hogy nem ő csinálta egy személyben, de az biztos, hogy Orbán Ráhel 2021 júniusában alapított céget Odu Store Kft. néven a bababolthoz, írja a 444.hu. Már rögtön a kezdőlapon látszik, hogy az Odu. nem egy egyszerűen beskatulyázható kis boltocska, kezdjük például a nevével, amit háromféleképpen is írnak: megtalálhatjuk Odu.-ként, ODU.-ként vagy Oduként is a kezdőlapon, kinek mi tetszik. Missziójuk is van, ami úgy hangzik, hogy „a közös játék öröme és a családdal együtt töltött vidám pillanatok értéke felbecsülhetetlen. Ezért álmodtuk meg az Odu-t, amelynek csupán egyetlen missziója van: prémium minőségű, fenntartható és interaktív játékok segítségével hozzájárulni egy olyan meseszép világ megteremtéséhez, ahol a kicsik szabadon élvezhetik kreativitásuk csodáját, miközben a szülők játszva sajátíthatják el a tudatos, környezetbarát gyermeknevelés mesterségét.”
 Van nyolcezres cumi, meg 27 ezres járássegítő (3 in 1!), meg Alex szerelő asztala 51 8000!!! forintért, ami persze drága, bár ez azért kódolva van a prémium ökobióba is. Megnéztük azt is, hogy a forgalmazott márkák honnan származnak, és hát a helyzet az, hogy van közöttük dán (Bibs), holland (Kenko, Naif), brit (Le Toy Van, Mimi&Lula), német (Moltex), amerikai (Mushie), spanyol (Oli&Carol), thaiföldi (PlanToys), kanadai (Tender Leaf), francia (Vilac, Enfance), de magyar, az nincs. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal