Ő 11 éves Hanna, aki a vonat elé ugrot... a teljes tanári kart kirúghatják, hiszen tudtak mindenről.. Ön egyetért ezzel? Megdöbbentő ÚJ fejlemények láttak napvilágot:Vasárnap Gyürén egy kislány a nyílt pályán lépett ki a vonat elé, méghozzá szándékosan. Azóta kiderült, hogy komoly zaklatási ügy áll a háttérben. A 11 éves lányt nevelő nagyszülei szerint a többi gyerek a külseje miatt bántotta őt, többször sírva ment haza. A nagypapa azt mondta, bement az iskolába korábban, hogy jelezze a problémát, de ennek semmilyen eredménye nem lett. A diákot a gázolás után mentőhelikopterrel szállították kórházba, jelenleg is válságos az állapota.
Iványi Gábor, a gyürei tanintézmény fenntartója, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség elnöke szerdán egy hivatalos közleményt adott ki, amelyben azt írták, megdöbbenve értesültek a történtekről. Emellett közölték, hogy vizsgálatot indítanak, hogy kiderítsék, az iskolai közeg bármilyen módon befolyásolhatta-e tanuló lelkiállapotát, szerepet játszott-e tragikus döntésében. – vette észre a hvg.hu. Közben elindult egy petíció is, hogy rúgják ki az összes tanárt, az igazgatósággal együtt, mert ahol egy ilyen dolog megtörténhet, ott egész egyszerűen alkalmatlanok a tanárok arra, hogy gyerekekkel foglalkozzanak. Ahol a tanár nem látja át tűpontosan, hogy kik a gyengébbek láncszemek az osztályban, és számukra nem fordítanak nagyobb figyelmet, ott a tanárok a hibások.
Az összes tanár tudta, hogy mi történik az iskolában, mégsem tettek semmit. Vajon ezek a tanárok nyugodt és tiszta lelkiismerettel fekszenek le aludni? Az interneten a kommentelők - ha elhunyna véletlenül szerencsétlen kislány - börtönnel büntetné a tanárokat...Ön mit gondol erről? Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal