Nyilvánosságra hozták! Az orvos elárulta a szörnyű igazságot! Sírva olvastuk végig: - Ebbe halt bele Erzsébet királynő!Tegnapelőtt, 96 éves korában elhunyt Erzsébet királynő. Tegnap az egész világ gyászba borult, amikor kiderült a brit királynő örökre lehunyta a szemét. A nyugat-ausztráliai Perthben élő Dr. Deb Cohen-Jones szerint a királynő utolsó találkozóján mutatott törékeny megjelenése, annak a jele volt, hogy napokon belül meg fog halni. Az orvos erre a képre utalt: 

„Úgy nézett ki a kézfeje, mintha perifériás érbetegségre utaló jelek lettek volna rajta. Ez egy vérkeringési rendellenesség, amely a szíven és az agyon kívüli vérerek szűkülését, elzáródását vagy görcsösségét okozza” – nyilatkozta az Dr. Deb Cohen-Jones a Daily Mailnak. „Ez általában szívelégtelenséghez vezet. Ha a perifériás keringés ennyire rossz, a szervek nem kapnak megfelelő vérellátást. Ez többszervi elégtelenség jele lehet” – tette hozzá. A tünetek között lehet az időszakos fájdalom, görcs, izomfáradtság, az érintett testrész hideggé válik, elzsibbadt és tűszúrás érzését kelti, tehát az orvos megerősítette, hogy fájdalmai lehettek a királynőnek a halála előtt, ám ebből nem sokat mutatott ki. „Az enyhén görnyedt megjelenés a korának és több mint valószínű, hogy a csontritkulásnak tudható be”.
Elemezte Dr. Deb a királynő állapotát. A néhai királynő keze "foltos" volt, ami akkor fordul elő, ha a szív már nem képes hatékonyan pumpálni a vért. A vérnyomása lecsökkenhetett, és a véráramlás az egész testében lelassult (dailymail.co.uk) Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal