MOST érkezett a drámai hír! Megtörtént a kórházban a vonat elé ugrott kis Hannával az, amitől sokan tartottak.. A család közleményt adott ki: - Erre kérnek mindenkit:



Rossz hírek jöttek a vonat elé ugrott kislányról, a 11 éves Hannáról. Továbbra is életveszélyes állapotban van az a kislány, aki vasárnap vonat elé vetette magát Gyürén. Rokonai szerint a kislányt bántalmazták az osztálytársai, és ezért próbált véget vetni az életének. A kislányt vasárnap kora délután gázolta el a vonat, a jármű vezetője a dudálás és vészfékezés ellenére sem tudta elkerülni a balesetet. Később az is kiderült, hogy a kislány a saját osztálytársai csúfolták, és ezért próbálhatott meg öngyilkosságot végrehajtani.
Az ügyben jelenleg is zajlik a rendőri vizsgálat. Mindeközben a Szabolcs megyei hírportál úgy értesült, hogy A KISLÁNY MÉG MINDIG ÉLETVESZÉLYES ÁLLAPOTBAN VAN. A baleset következtében a gyermek súlyos koponyasérülést szenvedett és a bokája szilánkosra tört. A helyi hírlap szerint a kislánnyal állandóan ott van a nagymamája a kórházban. Mindeközben a kislány nagyapja arról beszélt, hogy az eset után mindenki az okokat találgatta az egész faluban. A nagyapa azt állítja, hogy NEMCSAK CSÚFOLTÁK, HANEM BÁNTALMAZTÁK IS AZ UNOKÁJÁT A DIÁKTÁRSAI. A nagyapa – állítása szerint – ezt jelezte is az iskolában, de az intézmény semmit sem tett.
A Szabolcs megyei hírportál kereste az iskolát is az eset után, de ott közölték: nem iskolaidőben történt a baleset, ezért nem nyilatkoznak. Most, egy újabb megkeresés után már azt nyilatkozták: Belső vizsgálatot indítottunk az ügyben, amelyben természetesen azt is szeretnénk kideríteni, hogy valósak-e az iskolában a kislányt ért zaklatásról, bántalmazásról szóló híresztelések. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal