Megtörtént a hivatalos bejelentés! Még idén újabb nyugdíjemelés jöhet!!! ENNYIVEL már biztos többet kapnak a nyugdíjasok hamarosan:



Még idén újabb nyugdíjemelés jöhet!!! Ennyivel kapnak többet a nyugdíjasok hamarosan: Bejelentették: 120-130 ezer forint prémiumot kaphatnak a nyugdíjasok!!! ŐK azok a nyugdíjasok, akik már szinte biztos megkapják: Novemberben kétféle többlet juttatást is kaphatnak a nyugdíjasok: a nyugdíjkiegészítés mellett prémium is érkezhet. A kormány törvényben garantálta, hogy megőrzi a nyugdíjak vásárlóértékét, ezért az emelkedő infláció miatt újabb korrekciót kaphatnak az érintettek – mondta Pásztor Szabolcs, az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány vezető kutatója az M1-en. Pásztor Szabolcs ezzel kapcsolatban elmondta, a magyar gazdaság rugalmas tudott maradni a rossz világgazdasági környezetben is, ennek köszönhető a magas, 6,5 százalékos második negyedéves GDP-növekedés is.
„Ha továbbra is 6,5 százalékos marad a GDP-növekedés, és teszem azt, 13- 14 százalékra emelkedik az infláció, akkor egy átlagos nyugdíjas prémium kompenzáció révén 126-128 ezer forintot kaphat novemberben” – hívta fel a figyelmet Pásztor Szabolcs. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal