Kitálalt a volt nyíregyházi pilóta! “Évek óta súlyosan mérgezik a magyar lakosságot, akik pedig túl sokat kérdeznek, azokat ellehetetlenítik, megfenyegetik!” NEM hallgatok tovább! Kérem JÓL figyeljenek: - Adjátok tovább döbbenetes szavait!



Akik a nyilvánosság elé állnak, vagy túl sokat kérdeznek, azokat ellehetetlenítik, megfenyegetik! - állítja. A lakosság mérgezéséről, és a szánt szándékkal való eltusolásról szóló bizarr összeesküvés eléméletek nem is elméletek, hanem maga a valóság. Legalábbis ezt mondja egy nemrég napvilágra került információ. Ezek alapján azt állítja egy magyar forrás, természetesen a neve elhallgatását kérve a biztonsága érdekében, hogy országunk polgárait folyamatosan butítják és mérgezik, különféle vegyi, kémiai kemikáliákkal Ne feledjük: néhány évvel ezelőtt már mondott hasonlót egy nyíregyházi pilóta. Ő akkor azt állította, hogy vegyszerekkel permetezik, azaz chemtrailezik Magyarország egyes régióit.
2006-ban megkereste őt két öltönyös férfi azzal, hogy fiatal, tehetséges pilótákat keresnek egy fapados légitársasághoz, és őt ajánlották a főiskolán. Több éves szerződést is kapott, aminek nagyon örült. Rengeteg pénzt kapott a megbízásokért, és állítólag élvezte, hogy azonnal befutott a karrierje. Azán titkos szállítmányok érkeztek, melyeket még nagyobb pénz fejében kellett kieresztenie a légkörben. Ő mit sem tudott arról, hogy pontosan mi ez, és azt mondták neki, hogy ártalmatlan kísérleti szerekről van szó. Aztán túl sokat kezdett el kérdezősködni, és megfenyegették őt majd később el is bocsátották. Elmondása szerint látott olyan gépeket, és hatalémas tartályokat, amikkel ezeket a chemtrail műveleteket hajtották végre. A most megszólalt forrás is azt állítja, hogy valóban igazak a 2006-os információk, mert ő is látott és tudott vegyi anyagokat tartalmazó hordókról, melyek végül a légkörbe permetezve végezték. A CHEMTRAIL tartalma igen aggasztó:
Az amalgám, az ólom, a higany, az arany, az ezüst, a réz, a cin, a cink, a vas, a kobalt, a kadmium és a nikkel. A kadmiumról már tudni, hogy hihetetlenül veszélyes, és magas arányban okoz daganatokat a szervezetben. Vagyis a permetezések miatt is lehet az, hogy ennyire kimagaslóan sok a világhoz viszonyítva hazánkban az emberek rákos megbetegedése. Emellett ezek a vegyi anyagok butítanak is, és hosszabb távon,a szervezetben halmozódva csökkentik az intelligenciát. Egyszóval elnyomják a népet, ez pedig tökéletes arra, hogy egy irányítható, könnyen manipulálható társadalmat hozzanak létre. OSZD MEG másokkal is!

AKTUÁLIS:

Főoldal