Kérlek együttérzésetek jeléül nyomjatok a ❤️-re! Az én drága kislányom a leendő unokámmal a hasában tegnap elment aludni, és soha többé nem ébredt fel.. EZÉRT hagyott itt minket Ivett ilyen fiatalon..



H. Ivett semmire sem vágyott jobban, csak hogy anya lehessen, így amikor két csíkot mutatott a terhességi teszt, boldogan és büszkén várta az előtte álló akadályokat. Ám a halál egy váratlan pillanatban elragadta a fiatal nőt. A 22 éves Nagyvárodon élő H. Ivett szeptember 3-án éjszaka lefeküdt aludni szobájába, ám reggel már nem ébredt fel. Édesanyja, Julianna talált a 14 hetes kismama élettelen testére, aki a napokban ment volna orvosi vizsgálatra, hogy kiderítsék a baba nemét. Az eset teljesen összetörte a 49 éves asszony szívét, hiszen nem csupán szeretett kislányát, de unokáját is elveszítette egyetlen pillanat alatt. – Az én kicsikém tegnap éjszaka elment aludni és soha többé nem kelt fel. Tizennégy hetes terhes volt, nagyon örült a babának. Semmi előjele nem volt a halálának. Hogy történhetett ez meg? Hogyan tudnék erős maradni a másik két gyermekemért? Nincsenek válaszaim, csak vele szeretnék lenni – jelentette be a szomorú hírt a Julianna a Facebookon.
A család és a barátok értetlenül állnak a tragédia előtt, egyelőre képtelenek elfogadni a tényt, hogy szerettük már nincs többé. A halál okára egyelőre nem sikerült magyarázatot találniuk az orvosoknak, és azt sem tudni, hogy a pici kisfiú vagy kislány lett volna. – Már nézegette az utónévkönyvet, és nagyon tetszett neki a Lili név, biztosan azt választotta volna, ha lány lesz, fiúnak pedig az Oscar nevet adta volna – mesélte könnyek között a gyászoló asszony. Az édesanya, Julianna azt kérte az orvosoktól, ha van rá mód, nézzék meg, hogy a kisbaba fiú vagy lány lett volna, hogy névvel együtt temethessék el a kicsit édesanyjával együtt. Mély együttérzésünk a családnak! Nyugodj Békében drága Ivett! Forrás: Facebook

AKTUÁLIS:

Főoldal