Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a 3 éves pici fiúnk szörnyethalt a tegnapi napon! EZÉRT hagyott itt minket Roland ilyen fájóan fiatalon:



ORSZÁGOS GYÁSZ! A 3 éves kis Rolandtól búcsúzunk! A kertben találták meg a 3 éves kicsi holttestét, miután.. A hároméves kisfiút csupán pár percre hagyta egyedül az édesapja, mégis bekövetkezett a tragédia. A hároméves W. Roland  a kertben sütögetett édesapjával szombat este az ausztráliai Melbourne városában, amikor bekövetkezett a tragédia – írta a Daily Mail. A kisfiú édesapja előbb begyújtotta a grillsütőt, majd bement a házba, hogy kivigye a húst, de előbb még elment mosdóba. Pár másodperccel később egy robbanásra lett figyelmes. A kert és a fészer óriási lángokban állt, így kihívta a tűzoltókat, akik már csak a gyermek összeégett holttestét találták meg. A helyi egyház vezetője, Jimmy Zathang elmondta, hogy a család többi tagja éppen a templomban volt, amikor a tragédia bekövetkezett.
Rolandot nagyon boldog, energikus és kedves kisfiúként jellemezte, aki imádta az idősebb testvéreit és a rajzfilmeket. Egy szemtanú elmondta, hogy rengeteg szomszéd próbált segíteni a tűzoltásban, mindhiába. Az utca túloldalán lakó szerint a férfi felesége és a fiú testvérei már zokogva értek haza. A rendőrség közölte, hogy a halálos tragédia pontos körülményeit még vizsgálják.  - Nyugodjon Békében! A családnak mély együttérzésünk! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal