Kedves ismerőseim! Tegnap örökre elment a 3 éves kisfiam! Meghalt, mert.. Isten Veled Angyalka!



Ezt tanította nekem kisfiam elvesztése: Egy gyermek elvesztése minden szülő legnagyobb rémálma, ami olyan fájdalommal jár, amit nem tudunk elképzelni. A kisfiam mindössze 3 éves volt, amikor meghalt az agyát megtámadó betegség miatt. Csak 5% volt egy végzetes vérzés esélye, de sajnos pont ez történt egy évvel ezelőtt. Nem élte túl. A fájdalom nem múlt el, és sosem fog teljesen, de most leírom, hogy mit tanított nekem ez az eset, hátha eljut azokhoz a szülőkhöz, akiknek szüksége van rá, mert a hétköznapok rohanásában mindenki elfelejti, hogy mi az igazán fontos, és nincsen rosszabb, mint túl későn rájönni.
1, Sosem tudsz túl sokat csókolni és szeretni

2, Mindig van egy szabad perced. Még ha csak egy lélegzetvételre is, de hagyd abba, amit csinálsz és játsszál a gyermekeddel, és szórakozzál, érezd jól magad!

3, Annyi fotót és videót készíts az emlékekről, amennyit csak tudsz! Egy napon meglehet, csak ezek maradnak.

4, Ne a pénzt költsd, hanem az idődet! Csak az számít, amit csinálunk! Ússz a tengerben, vagy menj sétálni az erdőbe, ugorj bele a pocsolyába és a falevelek közé, ne csak a gyereked mellett legyél, hanem vele! Nem emlékszem már miket vettünk a fiamnak, csak arra, hogy miket csináltunk együtt.

5, Énekelj, énekeljetek együtt! Az egyik legkedvesebb emlékeim, amikor a kocsiban együtt énekeltük a kedvenc dalainkat.

6, Élvezd és értékeld az egyszerű dolgokat! Együtt vacsorázni, együtt nézni egy filmet, együtt lustálkodni. Amik a legjobban hiányoznak.

7, Mindig adj egy csókot azoknak, akiktől elköszönsz, és öleld meg őket! Sosem tudhatod, mikor látod őket utoljára.

8, Vezess naplót! Azt hiszed, mindenre fogsz emlékezni, de csak a töredéke marad meg. Ha leírod, csodálatos emlékeket őrizhetsz meg. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal