Ízléstelenül viccelődtek Balázsék Erzsébet királynő halálán.. Nekik már semmi sem szent? Tényleg EZT érdemelte szegény Királynő? Figyeljék mit mondtak róla: (Videó!)



Ízléstelenül viccelődtek Balázsék Erzsébet királynő halálán.. Nekik már semmi sem szent? Tényleg EZT érdemelte szegény Királynő? Figyeljék mit mondtak róla: Mint köztudott, csütörtökön elhunyt II. Erzsébet brit királynő, akinek halálhíre megdöbbentette az egész világot. Ma reggel Sebestyén Balázs, Rákócz Feri, és Vadon Jani is szót ejtettek az uralkodó tragédiájáról, ám a viselkedésükkel sokaknál elrúgták a pöttyöslabdát. Ahogy arról Magyarországon elsőként a Blikk beszámolt, 96 évesen elhunyt II. Erzsébet királynő. A tragédia kapcsán számtalan hazai és külföldi híresség is kifejezte részvétét, ám Balázséknak ez kicsit sajátosra sikerült. A reggeli rádiós műsorban igen érdekesen fogalmaztak a gyászhírrel kapcsolatban, sőt, mi több, nevetgéltek rajta. – Erzsébet királynő kicsekkolt, leadta a forgalmit szegénykém. Azért Károly a sötét sarokban biztos azt mondta, hogy 'végre, ne haljak már meg úgy, hogy majdnem király vagyok, de sose leszek király'" – hangzott el a Balázs szájából, majd azt is hozzátette, hogy szerinte Károly már azt hitte, a „mama” őt is túléli.
Rákóczi Feri kezdetben elismerően nyilatkozott II. Erzsébetről, mondván, mégiscsak 70 évig uralkodott. (Ez egyébként a brit történelemben egyedülálló, a világtörténelemben pedig csupán egyetlen király uralkodott nála hosszabb ideig – A szerk.). Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal