Erzsébet királynő halála: ÚJ fejlemény!! Megszólalt III. Károly, zokogva mondta el, hogy mi történt!



Nemrég jelentette be a Buckingham-palota, hogy II. Erzsébet 2022. szeptember 8-án a délutáni órákban a Balmoral-kastély falai között örök álomra szenderült. A hír megrázta az egész világot, hiszen Erzsébet királynő volt szinte az egyetlen biztos pont a világban. Halála után fia, Károly walesi herceg követi majd a trónon - a Palota megerősítette, hogy III. Károly néven uralkodik majd. Az egykori walesi herceg megszólalt és szívszorító közleményben búcsúzott Erzsébettől:
"Szeretett édesanyám, Ő királyi fensége a Királynő halála életem egyik legszomorúbb pillanata, ahogyan az egész családnak." Mélységesen gyászoljuk szeretett uralkodónk elvesztését, aki egyben imádott édesanya is volt. Tudom, hogy elvesztését az egész ország, a királyság, és a Nemzetközösség, és a világon rengeteg ember érezni fogja. A pápa tiszteleg a királynő „kötelesség iránti odaadása” előtt. Ferenc pápa II. Erzsébet királynő előtt tiszteleg.

Idézet Üzenet: Szívesen csatlakozom mindazokhoz, akik gyászolják elvesztését, hogy a néhai királynő örök nyugalmáért imádkozzanak, és tisztelegjenek élete, a nemzet és a Nemzetközösség javát szolgáló szüntelen szolgálata, a kötelesség iránti odaadás példája, kitartó tanúsága előtt. a Jézus Krisztusba vetett hit és az ő ígéreteiben való szilárd remény." Szívesen csatlakozom mindazokhoz, akik gyászolják elvesztését, hogy a néhai királynő örök nyugalmáért imádkozzanak, és tisztelegjenek élete, a nemzet és a Nemzetközösség javát szolgáló szüntelenül szolgáló szolgálata, a kötelesség iránti odaadás példája, a hitének állhatatos tanúja.
Jézus Krisztus és szilárd reménysége ígéreteiben." Károly királyért mondott imáiról is beszélt: „Nemes lelkét Mennyei Atyánk irgalmas jóságához ajánlva, imáimról biztosítom Felségedet, hogy a Mindenható Isten kitartó kegyelmével támogatni fog, amikor most felvállalod királyként betöltött magas rangú feladataidat. „Rád és mindazok, akik ápolják néhai édesanyád emlékét, rengeteg isteni áldást kérek az Úrban való vigasztalás és erő zálogaként.”

AKTUÁLIS:

Főoldal