Csak szólunk, hogy nem kell szidni a kormányt, ugyanis ILYEN kőkemény megszorításokat vezettek be saját magukra: - Le a kalappal, EZT más országok is követhetnék!



Csak szólunk, hogy nem kell szidni a kormányt, ugyanis ILYEN kőkemény megszorításokat vezettek be saját magukra: - Le a kalappal, EZT más országok is követhetnék! Ez nem érinti a kórházakat és a bentlakásos szociális intézményeket. A kormány 25 százalékos gázfelhasználás-csökkentést írt elő az állami szerveknél és az állami tulajdonú gazdasági társaságoknál - jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón. Gulyás Gergely úgy fogalmazott, a kormány magán kezdi a takarékoskodást, amely azonban nem érinti a kórházakat és a bentlakásos szociális intézményeket.
A miniszter értékelése szerint egész Európában rendkívül nehéz az energiaellátási helyzet, és az energiaárak emelkedése miatt gazdasági válsághelyzet alakult ki. Egyértelmű, hogy a szankciós politika nem váltotta be a reményeket – mondta. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal