Kérlek támogatásotok jeléül nyomjatok a ❤️-re! Cristiano Ronaldo szívbemarkoló tettéről beszél az egész világ! AMIT TETT, arra nincsenek szavak! FIGYELJÉK CSAK: - Isten segítse utadat, Te Tiszta Szív EMBER!!!



Cristiano Ronaldo tettéről beszél az egész világ! AMIT TETT, arra nincsenek szavak! FIGYELJÉK CSAK: - Isten segítse utadat, Te Tiszta Szív EMBER!!! Cristiano Ronaldo eddig is folyamatosan segítette az árva,rászoruló gyermekeket. Mondhatjuk könnyen teszi,hisz van miből. Ez igaz,de azt is tudjuk nagyon sok gazdag embernek eszébe sem jutna ilyesmi. Most eddigi élete legemberségesebb elhatározására jutott. A következő bejegyzést tette közzé: "Nem tudom nézni,hogy mennyi gyermek éhezik,szenved a világon. Soha nem titkoltam,hogy bőven van pénzem,ennyire nekem nincs szükségem. Nem tesznek igazán boldoggá a tárgyak,hisz sokkal többet érnek az emberi érzések. Szívesen támogatom a rászorulókat,de most valami egészen más hang szólalt meg bennem.
Egyelőre 10 Afrikában élt,árva gyermeknek kerestem nevelő szülőket,akihez el is juttattam a gyermekeket. Mindenféle anyagi hátteret én biztosítok számukra,rendszeresen látogatom Őket, úgy érzem,mintha én lennék az apukájuk. Köszönöm a sorsnak,amiért megadta nekem,hogy SEGÍTHETEK!!!! Ennél boldogabbnak még soha nem éreztem magam,hisz segíteni jó!" Ha TE is úgy gondolod Ronaldo arany szívű ember,úgy oszd meg a cikket ismerőseiddel is!

AKTUÁLIS:

Főoldal