TRAGÉDIA! Ő az a tündéri 2 éves kislány, aki ma belefulladt a Balatonba.. Ezekben a percekben is élő csatárlánccal keresik a pici élettelen testét.. Nem szeretnénk most a szülei helyében lenni.. EZ történt pontosan: - Kérünk mindenkit, mondjon el ÉRTE egy IMÁT!



TRAGÉDIA! Ő az a tündéri 2 éves kislány, aki belefulladt a Balatonba.. élő csatárlánccal keresik a pici élettelen testét. Augusztus 6-án szombaton a Balatonba fulladt a badacsonylábdihegyi kemping strandjánál egy két és fél éves kislány, aki Csehországból érkezett hazánkba nyaralni a családjával, írja a Sümegi Szó.
A lap hatósági forrásból úgy értesült, hogy a gyermek 16 óra 30 perc körül merült el a Balatonban, egy matracról csúszott a vizébe. Az esethez nagy számban vonultak ki rendőrök, mentők, helyi kereső egységek, de a kempingben tartózkodók is csatárláncban keresték a kislányt. 18 órakor találták meg, de a jelenlévő mentőegység és orvosi személyzet már nem tudta megmenteni az életét.
A vízügyi szakemberek rendszeresen felhívják rá a figyelmet, hogy kiskorú gyermeket kizárólag szigorú felügyelet és az időjárás figyelembe vétele mellett engedjünk a vízbe. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal