Soros György OLYAN leleplező videót tett közzé Orbánról! Aki EZT megnézi, annak garantáltan megváltozik a véleménye... (VIDEÓ!)



Videót tett közzé Soros György, aki így kíván reagálni az őt ért vádakra, támadásokra és hadjáratra, amit a Fidesz kormány nagyjából 2 éve folyamatosan, egyre erősebben folytat ellene. “Soros György a jelenlegi magyarországi helyzetről” című felvételen Soros arról beszél, hogy hosszú ideig kapcsolatban állt Orbán Viktorral és a “Bibós fiúkkal”. Évek óta nem találkoztak a miniszterelnökkel, mert szerinte; “A KAPCSOLATUNK MEGROMLOTT, MERT Ő MEGROMLOTT.” Soros elmondta, nyilvánvaló, hogy Orbán és köre “maffiállamot épített ki”, melyben a magyar emberek kenyere az elnyomás és a gyűlölet, a hazugság, és az apátia.
“MAGYARORSZÁGOT KIHASZNÁLJA, ELNYOMJA AZOKAT, AKIK ELLENZÉKBEN VANNAK” Soros azt mondja, Orbánék kihasználják a vezető pozíciójukat arra, hogy hatalmukat megtartva meggazdagodjanak. “Ez az ellentéte annak, amit mi akartunk elősegíteni. Elvi ellentétek vannak köztünk, amit nem lehet áthidalni. Nekem nincs személyes ellentétem. Elvi ellentétem van. A rendszerét ellenzem”, mondja Soros. Orbán egykori mentora szerint alapítványát, és a magyar civil társadalmat Orbán “ki akarja írtani”. Bár ő személyesen ebből nem érez semmit, hiszen “Orbán nem ér el hozzá”, de kiemelt figyelemmel kíséri a magyarországi aktualitásokat. “MEGÍTÉLÉSEM SZERINT MOST A RENDSZER JOBBAN ELNYOMJA AZ EMBEREKET, MINT AZ OROSZ MEGSZÁLLÁS ALATT. OTT SIKERESEBBEN TUDTUK TÁMOGATNI A TÁRSADALMAT AHHOZ, HOGY INFORMÁCIÓT ÉS SEGÍTSÉGET KAPJANAK.” Itt a teljes riport első része:

AKTUÁLIS:

Főoldal