RENDKÍVÜLI! Ő lenne a következő Miniszterelnök??! Amennyiben mégis lemond, akkor ki fog Orbán Viktor helyére kerülni? Felszólították Orbán Viktort, hogy azonnal...Ha mégis lemond akkor ki fog Orbán Viktor helyére kerülni? Felszólították Orbán Viktort – Távozzon a posztjáról. Orbán Viktor egész pályás letámadást intézett a magyar emberek ellen: velük fizetteti meg a Fidesz kudarcos politikájának és folytonos hazugságainak árát – kezdte Facebook oldalán közzétett bejegyzését a párt.
A Párbeszéd szerint ugyanis a miniszterelnök hazudott az április 3-ai választás kampányában, és hazudik most is, miközben képtelen kezelni a saját hazugságaiból fakadó válságot és káoszt. A PÁRT ÚGY LÁTJA, EBBŐL MÁR CSAK AZT KÖVETKEZHET, HOGY ORBÁN VIKTOR KORMÁNYÁNAK LE KELL MONDANIA. “Magyarország a reménytelenség és a kiszolgáltatottság országává vált. Nincs már olyan terület, ahol az Orbán-kormány eredményt mutathat fel. Mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy Orbán Viktor kampányígéretei az emberek megtévesztését szolgálták” – hangsúlyozták.
Hozzátették: “A katasztrofális gazdaságpolitikából fakadó infláció, a kata statáriális szétverése, a rezsicsökkentés pánikszerű megszüntetése és az Orbán-csomag többi megszorítása külön-külön is súlyos terheket ró a magyar családokra, de így, együtt teljes kilátástalanságba sodorja őket”. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal