BOTRÁNY!!! Kiszivárgott VV Fanni fekete notesze, amiben sorakoznak a magyar celebek, akik megrendelték a "szolgáltatásait!" ITT vannak a nevek.. - RÓLUK soha nem gondoltuk volna..



"Valóban van kamerafelvétel. A másik, amiről még senki nem írt, hogy Fanni autóját is elvitték" - kezdte a TWN-hu megkeresésére Renátó, aki nagyon aggódik volt párjáért. A fiatalember külföldön dolgozik, de épp a hét elején ért haza. Azt azonban nem gondolta, hogy ilyen szörnyű események részese lesz. "Tudom, kinek a keze van ebben. De mindenk más is tudja, aki Fannihoz közel állt. Sem őt, sem Fannit nem lehet elérni azóta - kezdte Renátó. "A lényeg, a Marina-parton nyílt titok volt, szemet szúrhatott, hogy Fanninak milyen életvitele van. Egy fél éve bukkantak fel idegenek az életében, és azóta sok minden megváltozott..." Renátó egy idősebb nőt emleget, aki szerinte rossz hatással volt a lányra.
A férfi szerint nem lehetett más céljuk, mint külföldre vinni a lányt. "Szeptemberben voltam itthon, akkor találkoztam ezzel a hölggyel. Utólag hallottam, hogy állítólag nekem nem volt szimpatikus. Mindegy. A lényeg, most, amikor kedden hazajöttem, ez a nő engem már próbált bemártani a rendőröknél: milyen érdekes, hogy pont most jöttem haza, és Fanni eltűnt. De én kedden jöttem, Fanni hétfőn este tűnt el." - mesélte a férfi. A nő azonban most is felbukkant Fanni környezetében. Azok után, hogy a lányt már napok óta senki sem találta. "Miután Fanni eltűnt és többen felmentek a lakására, ez a nő is ott volt. És való igaz, nagyon igyekezett előkeresni az autója törzskönyvét, meg a naplóját. De ki lett zavarva a lakásból. Azóta nem mond senkinek semmit, és nem is nagyon lehet elérni. - magyarázta Renátó, majd egy újabb titokról rántotta le a leplet. "Fanni nem rég vett magának egy kis Smartot. Ez a nő egyszer azt mondta neki, hogy tisztán hallja, valami nincs rendben az autóval.
Majd azzal nyugtatta, hogy ő majd elintézi. Fanni meg jóhiszeműen oda is adta neki az autót. Most már nem csak a kocsi, Fanni sincs meg." "Egy dunaparti lakóparkban volt két lakás: az egyikben lakott, a másikban egy barátnőjével dolgozott. Amikor megismerte ezt az idősebb hölgyet, a lányok kapcsolata megromlott, és odáig jutott, hogy Fanni kijelentette, nem dolgozik vele tovább együtt. Onnantól kezdve ahol lakott, ott kezdte el fogadni a vendégeit." - így a férfi, aki végezetül a fekete notesz titkát is felfedte. "Fanninak volt egy fekete naplója. Nevek, telefonszámok, pénzösszegek szerepeltek benne, meg, ha házhoz ment, akkor a pontos címek is benne voltak. Valószínűleg ezért keresték nagyon a füzetet." - mondta Renátó, aki szerint a füzetben másokra nézve is kompromitáló információk lehettek. "Nem vagyunk együtt, már egy ideje, de olyan, mintha meghalt volna valakim..." - tette hozzá Renátó, aki azt érzi, a rendőrség már sokkal többet tudhat, és nyomon vannak.
A TWN.hu más forrásból úgy értesült, a kamerafelvételeken utoljára egy férfival látták Fannit távozni az otthonából. És a zsaruk feltehetően annak is utána járnak, hozzáfértek-e illetéktelenek Fanni rejtett tartalékaihoz, neki ugyanis volt egy széfje. Úgy tudjuk, a lány egy fővárosi bankban tartotta a pénzét, és egy bankkártyával és kulccsal juthatott be a széfjéhez. Ami biztos: rendszeresen látták őt megfordulni a bankban, feltehetően minden spórolt pénzét ott tarthatta. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal