1 PERCE ÉRKEZETT!!!! Nagy Feró rendkívüli bejelentése Felrobbantotta az internetet és futótűzként terjed a magyar emberek körében!– Ha EZT elolvasod, Te is egyből megérted, hogy miért…!1 PERCE ÉRKEZETT!!!! Nagy Feró rendkívüli bejelentése Felrobbantotta az internetet és futótűzként terjed a magyar emberek körében!– Ha EZT elolvasod, Te is egyből megérted, hogy miért…! Az énekes szerint az egész világnak meg kell tanulnia takarékoskodni az energiával..
„Eddig úgy volt, hogy jól fűtünk, mert nem érdekes, hiszen van orosz gáz, aztán jól van, de most már meg kell tanulnunk spórolni az energiával” – vélekedett a Metropolnak Nagy Feró, aki szerint a világ nagyon meg fog változni, és ő maga is csökkenteni fogja a fogyasztását. „Már számolom, hogy melyik szobában, hol kell egyáltalán fűteni, és annak a mértékét is gondoljuk meg” – magyarázta, és azt is elárulta:
A házát is átépítteti: már el is tervezte, hogy hol lesz automata lámpa. Nagy Feró szerint egyébként nem is árt, hogy az emberek egy kicsit átgondolják az egész kérdést, mert - mint mondta -, az energiával, vízzel, árammal nem lehet szórakozni. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal