Újabb szőrnyű tragédia rázta meg az országot: Ő volt az a 16 éves fiú, aki meghalt a mai keszthelyi vonatbalesetben! Nem fogják elhinni, hogy MIT szorongatott a kezében: - Nyugodjon Békében! 🖤Halálos baleset történt Keszthelynél: egy autó és egy vonat ütközött össze, a rendőrség közlése szerint egy 16 éves fiú meghalt. A police.hu közleményében azt írja, eddig tisztázatlan körülmények között 11 óra 30 perc körül Keszthelyen, az Entz Géza sétánynál egy vonat és egy személygépkocsi összeütközött. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy 16 éves fiú olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.
A zaol.hu azt írja, a Budapestről érkező Intercityvel ütközött össze az autó, amiben egy győri testvérpár utazott. A gépkocsit vezető nő a balesetben súlyosan megsérült, mentőhelikopter vitte a szombathelyi kórházba, míg a 16 éves öccse meghalt, akinek egy kézzel írt levelet találtak a kezében a helyszínelő hatóságok.
A Mávinform azt tette közzé a honlapján, hogy a Déli pályaudvarról Keszthelyre tartó Balaton InterCityvel ütközött össze a személygépkocsi, a vonaton senki sem sérült meg. Kósi Zsolt, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtószóvivőjének közlése szerint a műszaki mentésre a Keszthelyi hivatásos tűzoltók vonultak ki,írja a blikk.hu.
A helyszínelés végéig – várhatóan késő délutánig – szünetel a vonatforgalom Keszthely és Balatonszentgyörgy között, emiatt azon a szakaszon pótlóbusz viszi az utasokat. Az átszállások miatt egész délután késésekre kell számítani a dél-balatoni vonalon és a Helikon InterRégió vonatai esetében – írták. Címlapfotó:illusztráció! Forrás, Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal