Teljesen Kiakadt Bíró Ica: "Ebben a nyamvadt országban a nyugdíjam még a hatósági áras farhátra sem lenne elég." Nézzék meg mit kell egyek nap mint nap, hogy ne haljak éhen:Teljesen Kiakadt Bíró Ica: "Ebben a nyamvadt országban a nyugdíjam még a hatósági áras farhátra sem lenne elég." Nézzék meg mit kell egyek nap mint nap, hogy ne haljak éhen: Bíró Icának nem voltak könnyűek az elmúlt évek.
Devizahitelesként elúsztak az üzletei, majd a lakása is. Ám szerencsére nemrég talált magának új lakást, amiről annyit mondott egy interjúban: bár lesz még vele bőven munkája, de nagyon boldog, mert van egy kis kert is, ahol kutyusai „időzhetnek”. Majd azt is elárulta, hogy nemrég megkapta a nyugdíjintézet értesítését is, hogy a napokban eléri a nyugdíjkorhatárt. Ennek kapcsán rögtön hozzá is tette:
Ez persze nem azt jelenti, hogy nyugdíjas lesz, mert ezt nem is engedhetné meg magának, hisz – mint fogalmazott – a nyugdíja „zéró” lesz. Ezért most munkát keres, mégpedig rendes, civil feladatot, mert neki nem derogál semmilyen munka, így akár még bolti eladónak is elmenne. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal