GYÁSZ! HATALMAS VESZTESÉG ÉRTE AZ ORSZÁGOT A MAI NAPON! Bekövetkezett a SZÖRNYŰ TRAGÉDIA! Meghalt a LEGENDÁS magyar műsorvezető! Te is ismerted ŐT! Tízezrek borultak gyászba:



Lesújtó hír érkezett: meghalt a magyar műsorvezető! A tubaművész, zenei ismeretterjesztő, műsorvezető, a Klasszik Rádió egyik alapítója, a Bonbon matiné megálmodója hosszan tartó súlyos betegség után hunyt el július 26-án - számolt be róla a papageno.hu.
Lukácsházi Győző játszott a Magyar Állami Operaház zenekarában, tagja volt a Vám- és Pénzügyőrség Zenekarának, majd 1983-tól a Budapest Ragtime Band vezetője lett. Ezt követően a Magyar Rádió szerkesztőjeként dolgozott, ahol később a Könnyűzenei Produkciós Szerkesztőség vezetője lett. Rádiós szerkesztő és műsorvezetői munkái között találjuk a Verkli és a Világzene Magazin című műsorokat, a Bartók Rádióban vezette a Muzsikáló Reggelt, majd elindult a Tóbiás matiné, valamint a Partitúra című, gyerekeknek szóló játékos ismeretterjesztő sorozata.
Fő tevékenységének a Bonbon matinék szerkesztését és műsorvezetését tartotta. Háromszoros nívódíjas, kétszeres Artisjus-díjas, eMeRTon- és Bánffy Miklós-díjas művész volt.

AKTUÁLIS:

Főoldal