Nekem soha nem volt semmi bajom a rendőrséggel, de amikor reggel a kocsimhoz értem, EZ az igencsak megdöbbentő üzenet fogadott! - Ez most komoly??!Egyik olvasónk tette közzé facebook oldalán ezt megdöbbentő történetét. Ezt szeretnénk most veletek is megosztani: "Eddig sem volt bajom vagy konfliktusom a Rendőrséggel, de ami ma reggel a kocsinál fogadott azon ledöbbentem. Történet:
Hajnal 2-kor értünk Veszprémbe egy nagyon hosszú út után. Már nem volt kedvem haza vezetni Tatabányára így ott aludtam egy barátomnál. Beparkoltunk, és mivel fáradtak voltunk a sofőr elfelejtette sebességbe tenni az autót, ami fel sem tűnt mert egy egyenes placc volt. Reggel mikor megyek az autóhoz egy nyalóka van rajta amit a képen láthattok."
"Az autó kigurult teljesen lezárva a kijáratot a parkolóban. Ekkor a rend éber őrei visszatolták ezt a két tonnás vasat a helyére, kitámasztották kövekkel és mindössze csak egy figyelmeztetésben részesítettek. Azt hiszem ez volt a Szolgálunk és Védünkből a "Szolgálunk" Le a kalappal előttük.
Köszönöm a segítséget és a jóindulatot."Jó érzés, ha ilyen történetet hall vagy olvas az ember. Azt is megtehették volna, hogy egyszerűen otthagynak egy pár ezer forintról szóló csekket és továbbállnak. Ám ehelyett segítséget nyújtottak egy honfitársunknak és a szó szoros értelmében "Szolgáltak"! Köszönjük szépen! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal