MOST érkezett! HADIÁLLAPOT - Itt vannak az első konkrét kormányintézkedések: - EZ várhat minden magyar fiatalra és férfira egyaránt?!Több verekedést, kevesebb oktatást hozhat a frissen bevezetett hadiállapot – jelentette be a Facebookon Orbán Viktor. A miniszterelnök pontokba szedve ismertette a kedden kihirdetett hadiállapot utáni első kormánydöntéseket: Az iskolákban bevezetik a Tóth Gabi imafélórát, reggel 7:30-tól.
Az imafélóra után mindenkinek el kell mondania, mit csinált az előző nap jól Orbán Viktor,írja a hircsarda.hu A sztrájkoló vagy felmondó pedagógusok hiánya miatt a jövőben a diákok egymást tanítják majd. Az ötödikesek a negyedikeseket, a negyedikesek a harmadikosakat, satöbbi – az elsősöket pedig az iskolákba nagy számmal kihelyezett rendőrök oktatják majd.
Fontos, hogy az iskolában csak a rendőrök puskázhatnak, a gyerekeknél csak pisztoly lehet. Megalakul a Nemzeti Vészhelyzetkutató Központ, hogy mindig könnyen megtalálhassák a következő vészhelyzeteket, vagy legalább olyan fenyegető dolgokat, amik miatt aggódni lehet. Az NVK központja egy Nagy-Magyarország alakú épület lesz majd a román határon, egy vulkán tetején.
Miután a sport is a hadügyi tárcához kerül, 2023-tól a honvédelmi miniszter oszthatja ki a legszebb lövésekért járó Puskás-díjat. Aki nem békepárti, azt megverik. Ez valószínű az Alaptörvénybe is belekerül majd. Hogy erre mindenki emlékezzen, a tévékben és rádiókban óránként kihirdetik majd a vészhelyzetet.
Az észszerűbb működés érdekében az iskolákban a diákok, a kórházakban a beutaltak takarítanak majd, hétvégén pedig ők folytatják az esetleg megkezdett épületfelújításokat is. Aki nem épít vagy takarít, azt pedig megverik. Azt is, akinek a bejelentett intézkedések nem tetszenek. Figyelem ez a cikk a hircsarda nyomán készült. Fontos tudni ez nem egy sajtótermék. Ez egy hírparódia! Ez a cikk egy feltüntetett hírnek látszó írás kizárólag a szerkesztőségnek látszó személyek álláspontját, vagy annak teljes ellentétét tükrözik. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal