LESÚJTÓ HÍR érkezett kedd délutánra! Nagyon szomorú dolog történt Aurélióval a börtönben!! Mély együttérzésünk a családjának:



Kitálalt egy rab: Aureliót már most nagyon utálják a börtönben – Nagy bajban van! Alig két hónap alatt sikerült a rabtársak ellenszenvét kiváltania, nem is akárhogy. Egy elítélt vallott arról, milyen körülmények között is tölti a mindennapjait Aurelio egy budapesti fegyházban. Ahogy arról a Bors is beszámolt, Aurelio Caversacciót 3 év 5 hónapnyi szabadságvesztésre ítélték drogfogyasztásért és emberrablásért.
A rab azt állította, az egykori ValóVilág-győztes olyan kiváltságokban részesül, amelyről a „mezei” fogvatartottak csak álmodozhatnak. Ha nem is kérte, Aurelio szerinte úgy él a rács mögött, mintha VIP-vendég lenne. – Egyszerűen bicskanyitogató, amit ennek a fickónak megengednek a börtönben!
Az ominózus fegyintézet három részre van osztva, abból kettő igen fapados, az utolsó azonban felújított, a többihez képest olyan, mint egy palota. Persze, Aureliót itt helyezték el… Ami azonban a legfelháborítóbb, hogy míg mi a sétaudvaron egy ketrecszerű valamiben vagyunk bezárva és ott mozoghattunk, addig a VIP-osztag szabadon kondizhat, mindenfajta megkötés nélkül. Mint a bezárt állatok, úgy néztük, ahogy Aurelio vidáman és ami a legfontosabb, kényelmesen fejleszti az izmait.
Úgy került a legjobb helyre, hogy semmit nem tett érte, ezzel automatikusan kivívta a többiek utálatát, akik emiatt már többször súlyosan bántották is. Pedig egyébként nem arcoskodik a tag, próbál normálisan viselkedni, de ez a kiváltság elég volt ahhoz, hogy a legtöbbünket idegesítse – árulta el a Blikknek a neve elhallgatását kérő elítélt. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal