Kérlek együttérzésből nyomjatok a ❤️-re! A családja most tudatta mindenkivel a borzalmas hírt: - Gyógyíthatatlan beteg a TV2 népszerű sztárja! Te is ismered Őt! Kérünk mindenkit, mondjon el ÉRTE egy IMÁT!



A Sztárban sztár leszek! legutóbbi szériájában tűnt fel az alig húszéves Hadas Alfréd, akit azóta sem lehet eltántorítani a zenéléstől. Az utóbbi időben túlterhelte magát, így nemrég egy alattomos és fájdalmas betegségére derült fény. Hadas Alfréd nemrég úgy döntött, hogy saját vállalkozást indít a zenélés mellett, ezért rengeteget dolgozik. Szervezete viszont elég hamar jelezte, hogy életmódváltásra van szüksége, ugyanis elég komoly, gyógyíthatatlan betegség ütötte fel nála a fejét.
A TV2 felfedezettje pikkelysömörtől szenved, ami egy fájdalmas bőrbetegség, mely örökölhető és környezeti hatásokra, akár stresszre is fellángolhat. A szakemberek szerint ez nem gyógyítható, csak szinten tartható illetve tünetmentesíthető bizonyos időre. Ezért is kellett komoly döntéseket meghoznia az egészségével kapcsolatban és változtatnia az eddigi szokásain.
„Időközben egy betegséggel is meg kell küzdenem, az egész testemen pikkelysömör alakult ki. Kezelnem kell, ennek pedig az egyik gyógymódja az egészséges étkezés, és a stresszmentes élet. Két hónapja egyáltalán nem fogyasztok alkoholt, kenegetem az érintett területeket a bőrömön, kiiktattam az étrendemből a zsírt, a sertéshúst és a glutént” – mesélte a Borsnak Hadas Alfréd, aki sok időt tölt az edzőteremben, ha épp nem zenét ír vagy a vállalkozásával foglalkozik. Főleg az egészségemért csinálom, de az önbizalmamnak is jót fog tenni a változás. Ha le kell dobnom a pólóm, szeretnék büszke lenni magamra. Egy hónapja kezdtem, és már hatvanról hetven kilóra mentem fel.
Komolyan veszem, és edző segítségét kértem” – magyarázta a rapper, aki egyre népszerűbb a fiatal közönség körében és már egy ideje új albumán dolgozik, így nyaralást sem tervez idén, inkább karrierjére fókuszál.

AKTUÁLIS:

Főoldal