Júliusi vérholddal jöhet el a világvége, mégpedig EZEN a napon! A NASA FIGYELMEZTETI A FÖLD LAKOSAIT! ITT a pontos dátum: - A Biblia is megjósolta..



Augusztusra már ne tervezzen semmit: julius 19-én itt a világvége Sokat ne gondolkozzon azon, hol nyaral augusztusban. Egy szakértő szerint sehol! A világvégére hívja fel a figyelmet egy apokalipszis-megszállott evangélista lelkipásztor, bizonyos Paul Begley. A teológus szerint a világvégét nem más, mint az úgynevezett vérhold jelzi - melyről hite szerint már a Biblia is említést tesz. Így könnyen lehet, hogy julius 19-én -én már elszabadul a pokol a világban - hangsúlyozza. Egyetlen egy éjszaka alatt tapasztalhatjuk meg a szuperholdat, a vérholdat, a farkas holdat!
A szuperhold azt jelenti, hogy a Hold sokkal nagyobbnak tűnik majd az égen a megszokotthoz képest, amelynek az az oka, hogy az égitest ekkor halad el a legközelebb a Földhöz. Mindez közben vérhold is kialakul. Ez onnan kapta a nevét, hogy szuperhold idején az égitest nem sötétül el teljesen, ugyanis a Föld légkörének molekuláiról verődik vissza a Nap fénye, amely narancsos-vöröses színűre festi a Holdat. Ezek az energiákat akár pozitív irányba is mozgathatjuk. Mutatjuk hogyan!
A JÚLIUSI szuperhold új energiahullámra nyit kaput. Az energia aktivál és feltölt minket, együtt rezeg majd velünk és felkészít minket arra, hogy egy új ciklusba lépjünk. Ez az energiahullám magasabb rezgésű lesz, mint amivel eddig találkoztunk. Segít új lehetőségeket ébreszteni és egy magasabb tudatosság felé vezet majd minket. A Nap és a Merkúr együttállása szellemileg éber, gyors, ihletett energiákat jelez, a kreativitásunk pénteken a csúcson lesz. Ezzel a pozitív teremtőerővel bevonzhatjuk a vágyott dolgokat az életünkbe.
Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
A napi horoszkóp szerint a Nap és a Merkúr együttállása gyors, pörgős napot jelez. Szellemi éberséget jelez neked is, na nem mintha egyébként az a lassú típus lennél, de most még hamarabb jutsz el a cselekvésig bármilyen területen. Azért vigyázz, ne rohanj fejjel a falnak! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
A szerelmi szenvedély felerősödését tapasztalhatod, ha szingli vagy, akkor most olyan magnetikus vonzerővel rendelkezel, hogy lehetetlen neked ellenállni. A Nap és a Merkúr együttállása pedig gondoskodik a nagy találkozásról is! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Valamit hallasz fél füllel, de nagy az esélye, hogy félreértett információtartalommal szembesülsz. Ne vegyél mindent készpénznek, járjon utána, mielőtt terjeszteni kezded, vagy döntéseket alapozol rá. Ezzel sok bajtól megkímélheted magad. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
A mai napon igen hullámzó lehet az érzelmi életed. Furcsa híreket is hallasz, amik kicsit felzaklatnak. Kár azonban túlságosan felfújni a nehézségeket. Vedd könnyedebben a saját tökéletlenségedet is. Tanulj meg legyinteni a dolgokra! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)
Egy most kezdődő új kapcsolat magas hőfokon éghet, de mégis szalmalángnak bizonyulhat. Az ismeretlen felfedezése azonban csak akkor javasolt, ha nincsenek hosszabb távú terveid, ha nem akarsz most komoly kapcsolatot. Nehogy megégesd magad! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
A Nap és a Merkúr együttállása jelzi, hogy a mai nap kiemelkedő lehet. Attól függően, hogy mivel volt problémád, most áttörést érhetsz el valamilyen területen. Nagy megkönnyebbülést hoz majd a mai nap. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)
A mai nap a nagy megnyilatkozások napja lehet. Végre kipakolsz a másiknak, nem akarod tovább belül őrizni a felhalmozott sérelmeket. Csodálkozni fogsz, hogy ez mekkora megkönnyebbüléssel jár. A párod talán nem is tudta, hogy megbántott téged. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)
Te mindig is a tetteiddel bizonyítottad a szeretetedet. Ha valaki, akkor te aztán jól tudod, hogy a szeretet nem szavakban, vagy gondolatban, hanem tettekben nyilvánul meg. És ebben ma is élen jársz. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)
Válaszút elé állíthat a sors. El kell döntened, kit is válassz szerelmi téren. Nehéz eldönteni: a biztonság, vagy az izgalom a fontosabb. Az üzletben a kockázatot és a nyereséget kell mérlegelni. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)
Egy futó kapcsolatod ma új megvilágításba helyeződhet. Új perspektívák alakulnak az életedben, és ezzel együtt új energiák is áramlanak bele. Ma vidámnak és erősnek érzed magad, még ha tegnap egészen másmilyen is volt a hangulatod. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)
Nagy lépések idejét érzed eljönni. Ha eddig nem éltél együtt még azzal, akit szeretsz, ma valamelyikőtök előrukkolhat az összeköltözés gondolatával. Ha együtt éltek, a nagyobb lakás, vagy felújítás ötlete merülhet fel. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Halak horoszkóp (02.19-03.20.)
A párkapcsolatodban felmerülő esetleges problémák csupán ürügyül szolgálnak arra, hogy a kapcsolatotokat jobbá tedd. Vannak bizonyos elhallgatott problémák, amik ha kirobbannak, az esély a gyógyulásra.

AKTUÁLIS:

Főoldal