Míg a magyar emberek nagy része itthon sínylődik Hétfőtől Orbán Viktor szabadságra megy, valószínű EZ a gyönyörű helyszín lesz a célpont! KAPASZKODJANAK MEG:Orbán Viktor hétfőtől szabadságra megy – írta az Azonnali. A lap ezt több forrásra hivatkozva közölte. Azt nem lehet tudni, hogy a kormányfő egy, vagy két hétre utazik el, és azt sem, hogy hol tölti nyaralását. Az Azonnali megkérdezte erről Havasi Bertalan sajtófőnököt, de ő nem válaszolt a megkeresésre.
A kormányfő általában augusztus második felében szokott szabadságra menni, és az utóbbi években az Adria volt a kedvenc úticélja. 2020-ban a horvátországi Hvar szigeténél, egy vitorláson nyaralt, és 2019-ben is Dalmáciát választotta: akkor Orbán Viktorról fotók is megjelentek, ahogy borostásan, mezítláb üldögél egy apró horvátországi sziget kávézójában.
Egyik rádióinterjújában el is mondta, hogy szerinte „a magyar ember olyan, hogy ha évente egyszer nem látja a tengert, börtönben érzi magát”. Így valószínűleg most is az Adria és Horvátország lesz a cél Orbán Viktor számára. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal