1 perce érkezett! TRAGÉDIA! Elmenekült Angliából Erzsébet királynő! Több mint szomorú és sajnálatos, ami a királynővel történt!



Menekül Angliából Erzsébet királynő: nem bírja tovább, rendőrök kíséretében hagyta el a palotát! Elképesztő fotók készültek II. Erzsébet rendőrkonvojáról, ahogy elhagyja a Windsori kastélyt. Őfelsége most a rengeteg királyi lakhely közül Skócia felé vette az irányt, hogy ott töltse el a nyár hátralévő részét, a nyár legdurvább időszakát.
Balmoralba teszi át a rezidenciáját most a nyár hátralévő idejére, az ok pedig: részben a szokás indokolja azt, másrészt pedig az, hogy Angliában brutális hőség tombol júliusban - írja a promotions. Sorra dőlnek meg a melegrekordok: Angliában pár napja történelmi melegrekordot mértek. Azt, hogy először mértek 40 fokot az Egyesült Királyságban!
Ez pedig még azt is jelenti, hogy a mostani kánikula és időjárás bő másfél fokot mért a 2019-ben regisztrált csúcshőmérsékletre. A brit szigeteket szubtrópusi légtömegek érték el, majd egy hidegfront közeledésének hatására még jobban megélénkült a forró légtömegek beáramlása, így pedig megdőlt a csúcshőmérséklet. (promotions)

AKTUÁLIS:

Főoldal