Tudósok szerint egyre biztosabb, hogy idén Július végén bekövetkezik a világvége, mégpedig EZEN a napon! A Biblia is megjósolta.. A NASA is kiadott egy rendkívüli közleményt: - Csak ERŐS idegzetűeknek:



Több­­ször ké­­szül­­tünk már a vi­­lág­­vé­­gére. Fél­­tünk az ez­­red­­for­­du­­ló­­tól, a maják jós­­la­­tá­­tól. Most ismét egy ka­­taszt­­rófa híre bor­­zolja az ide­­ge­­ket. A szak­ér­tők ri­o­ga­tá­sát nem árt ko­mo­lyan venni! Újabb világméretű pánikkeltéssel riogatják az emberiséget!
A márciusra jósolt pusztító meteorit után most egy tudósok által működtetett YouTube csatorna jövendölte meg, hogy július 29-én eljön az apokalipszis. A szakértők szerint minden város összedől, az egész Föld elpusztul és újra Jézus Krisztus lesz a világ ura, mindezt pedig tudományos okokkal,egészen pontosan bolygónk mágneses mezőinek felcserélődésével magyarázzák – számolt be róla a The Sun. Ez persze első hallásra nagy átverésnek tűnhet, ám bolygónk hasonló pusztulását már a Biblia is megjósolta.
Pusztító földrengés rázza meg a Földet, a nap pedig sűrű, fekete felhőbe burkolózik majd. A csillagok elszáradt levélként hullanak majd le a fákról egy pokoli szélvihar következtében. Minden hegy és sziget elmozdul a helyéről!"– szólt a július 29-re utaló, riasztó prognózis. Ennek azonban ellentmond a Daily Mail korábbi állítása, miszerint a következő néhány száz évben semmilyen nagyobb méretű katasztrófa nem fogja fenyegetni az emberiséget.

AKTUÁLIS:

Főoldal