Most jött a lesújtó hír! Teljesen sokkolta a rajongókat! Meghalt Alain Delon?! ITT a szomorú igazság:Sokkolta a rajongókat az álhír: elhunyt Alain Delon! Csütörtök óta záporoznak a részvétnyilvánítások. Szerencsére a Fekete tulipán és A leopárd című filmek sztárja, Alain Delon él és „virul”, csupán egy újabb, hírességeket megcélzó szörnyű „vicc” keringett a világhálón. A színész állítólagos haláláról szóló pletykák csütörtökön tarolták le a netet, miután az "R.I.P. Alain Delon" Facebook-oldala közel egymillió lájkot kapott.
Azok, akik elolvasták, hihető beszámolót kaptak a francia színész haláláról: „Csütörtökön (2022. június 9-én) délelőtt 11 órakor elhunyt szeretett színészünk, Alain Delon. Alain Delon 1935. november 8-án született Sceaux-ban. Hiányozni fog, de nem felejtjük el őt. Kérjük, jelezze együttérzését és részvétét az oldal kommentálásával és kedvelésével – idézte a Mediamass. Rajongók ezrei hitték tehát halottnak Alain Delont – sokan azért gondolták, hogy elment a színészlegenda, mert egyrészt már 86 éves, másrészt nyílt titok, hogy nemrég arra kérte a fiát, hogy eutanáziával vessen véget az életének egy svájci klinikán.
A 2022. júniusi jelentést azonban most teljes kamuként erősítették meg, és csak egy a legújabb a hamis hírességek haláláról szóló jelentések sorában. Pénteken a színész képviselői hivatalosan is megerősítették, hogy Alain Delon nem halt meg: „Csatlakozik azoknak a hírességeknek a hosszú listájához, akik már áldozatául estek ennek az átverésnek. Még mindig él és virul, ne higgyétek el, amit az interneten láttok!" - jelentették ki. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal