Most jött a borzalmas hír! Teljes sokkban az ország: Szívrohamot kapott, meghalt a népszerű magyar műsorvezető



Onyutha Judit 2012-ben vált el gyermekei apjától, Lászlótól, majd a szakítás után ismét rátalát a szerelem. A szakácsként dolgozó Zoltánnal már tíz éve élnek harmóniában, ám nemrég Judit egy kétségbeesett bejegyzést osztott meg a közösségi oldalán, amely azt sugallta, hogy a férfi elhagyta. Egy, a neve elhallgatását kérő informátor a Hot! Magazinnak elárulta, hogy a családban tragédia is történt:
Judit gyermekeinek apja meghalt. Felfoghatatlan, ami történt! Judit volt férje, Laci elhunyt. A gyerekek édesapja váratlanul szívrohamot kapott– nyilatkozta az informátor a lapnak. László, az egykori időjós férje, aki 48 évesen hunyt el, köztudottan remek pilóta volt. Az utóbbi években kapitányként teljesített szolgálatot. A tragédiának semmilyen előjele nem volt, ráadásul a pilóták rendszeres orvosi ellenőrzés alatt állnak.
Nemrég koronavírus-fertőzésen is átesett. László és Judit tíz évig voltak együtt, házasságukból két gyermekük született: Panni és Marci. Évekkel ezelőtt azonban a férfi elhagyta, Judit és a gyerekek a családi házban maradtak. – Túl vannak az első sokkon, Judit most minden erejével a családjára koncentrál és arra, hogy tisztességesen végezze a munkáját.
Szerencsére nemsokára jön a nyári szünet, így teljesen a gyerekekre fókuszálhat, akik már elég érettek ahhoz, hogy idővel feldolgozzák a tragédiát – tette hozzá az ismerős. A lap megkeresésére Onyutha Judit elárulta, szó sincs szakításról, jelenlegi párja, Zoli mindenben támogatja. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal