MOST érkezett a végtelenül szomorú hír! Zokogva közölte Bodrogi Gyula párja, teljesen összetört!



Bodrogi Gyula május 18-án került kórházba, ugyanis gondok voltak a szívével. A gyors orvosi ellátásnak köszönhetően két nap után kikerült az intenzív osztályról, három nap után pedig hazaengedték.  Egy héttel később vissza kellett szállítani, a kórházba megszabadították a szervezetét a felesleges víztől, majd öt nap után hazamehetett.
A színész elmondása szerint óráról órára jobban érzi magát, de még további vizsgálatok várnak majd rá.“Ha egy helyben ülök, teljesen egészségesek érzem magam. Egyet dolgot leszámítva, hogy bottal járok. Egy CT-vizsgálatra várok még, hogy megállapítsák, mitől lehetnek fájdalmaim, és azt orvosolni tudják. Ha a bal lábamra lépek, a csípőm környéke sajog “– árulta el a Nemzet Színésze.
Párja, Angéla természetesen el sem mozdul mellőle, ám őt is nagyon kikészítették a történtek. Megtörten mesélt az elmúlt időszakról: “Alapból aggódós típus vagyok, de ez most nekem is sok volt. Gyuszi a szemem fénye, ha kettőt köhint, azonnal ugrok, hogy mi baj lehet. Elveszítettem a szüleimet, nagyon fájt, de amit mellette érzek, az nem ugyanaz.A mérhetetlen aggodalom, izgalom és a teljes odafigyelés tölti ki minden percemet. Nagyon jól megvagyunk, de ő mindig mondja, hogy időnként túlaggódom a dolgokat. Ha csak a telefonja csörren meg, összerándul a gyomrom.
Meg kell nyugodnom, de azt is szem előtt kell tartani, milyen óriási fejlődésen ment keresztül az állapota. Eleinte nyitható-csukható, utána sima járókerettel, és most már csak bottal megy, de ezt is el akarja dobni, de majd’ belehalok, annyira féltem” – árulta el Angéla, aki könnyek között mesélt a megpróbáltatásokról. (borsonline.hu)

AKTUÁLIS:

Főoldal