MOST ÉRKEZETT! HIVATALOS! Orbán ismét tartja a szavát! Lesz ám öröm, az BIZTOS! Hatalmas nyugdíjemelés jön, egyszerre 7 havi emelés érkezik, mutatjuk pontosan MIKOR!MOST ÉRKEZETT! HIVATALOS! Hatalmas nyugdíjemelés jön, egyszerre 7 havi emelés érkezik, mutatjuk pontosan MIKOR! Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a közösségi oldalán számolt be a kormány legújabb döntéséről, miszerint a júliusi nyugdíj mellett az előző hat hónap és a 13. havi nyugdíj után járó emelést is megkapják az idősek. Óriási hír a nyugdíjakról:
Egyszerre héthavi emelés érkezik! A júliusi nyugdíjjal együtt az azt megelőző hat hónap és a 13. havi nyugdíj után járó emelést is megkapják az idősek – írta közösségi oldalán kormányszóvivő. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter még egy április végi Kormányinfón jelentette be, hogy a kormány rendkívüli nyugdíjemelésről döntött. Július 1-től további 3.9 százalékkal emelik a nyugdíjakat, így összesen 8,9 százalékkal emelnek a nyugdíjakon.
Orbán Viktor miniszterelnök nem sokkal később alá is írta az erről szóló rendeletet. A kormányfő akkor elmondta, hogy a háború miatt emelkednek az árak, nő az infláció, a nyugdíjasokat pedig meg akarja védeni a kormány - írja az Index.

AKTUÁLIS:

Főoldal