Kedves mindenki, kedves ismerősök.. Mély fájdalommal tudatjuk, hogy meghalt az az egyéves kisgyerek, aki menet közben esett ki az autóból Csutánál, mert a szülei...Meghalt a kórházban az az egyéves kisgyerek, aki szerdán egy óvatlan pillanatban kiesett az autóból, mivel korábban nem csatolták be a gyermekülés biztonsági övét - írja a Maszol.ro. EGY ENYHÉBB BALKANYARBAN A GYEREK KIESETT A GYEREKÜLÉSBŐL, NEKICSAPÓDOTT AZ AUTÓ AJTAJÁNAK, AMI KINYÍLT ÉS ÍGY A GYEREK AZ ÚTTESTRE ZUHANT. Az autót a 44 éves apa vezette.
Hátul, középen ült az anya, aki – a beszámolók szerint – a nagyobbik gyerek becsatolásával volt elfoglalva a másik oldalon, amikor a kisebbik kiesett az autóból. A baleset után a gyereket a szülők a karánsebesi kórházba szállították, ahol a sürgősségi osztály munkatársainak sikerült újraéleszteniük, majd nem sokkal ezután helikopterrel szállították a temesvári kórház gyermeksürgősségi osztályára.
MIVEL A GYEREK A KEZDETEKTŐL KÓMÁBAN VOLT, AZ ORVOSOK NEM SOK ESÉLYÉT LÁTTÁK ANNAK, HOGY ÉLETBEN MARAD. VÉGÜL PÉNTEK DÉLELŐTT MEGHALT. A címlapkép Illusztráció. FORRÁS: IMAGE SOURCE/IMAGE SOURCE/DAVID JAKLE/DAVID JAKLE. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal