Jobb lesz, ha most megkapaszkodnak a nyugdíjasok, mert olyan nyugdíjemelés érkezik, mint még soha!! Több havi pénzről van szó! EKKOR érkezik:Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a közösségi oldalán számolt be a kormány legújabb döntéséről, miszerint a júliusi nyugdíj mellett az előző hat hónap és a 13. havi nyugdíj után járó emelést is megkapják az idősek. A júliusi nyugdíjjal együtt az azt megelőző hat hónap és a 13. havi nyugdíj után járó emelést is megkapják az idősek.
– írta közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter még egy április végi Kormányinfón jelentette be, hogy a kormány rendkívüli nyugdíjemelésről döntött. Július 1-től további 3.9 százalékkal emelik a nyugdíjakat, így összesen 8,9 százalékkal emelnek a nyugdíjakon.
Orbán Viktor miniszterelnök nem sokkal később alá is írta az erről szóló rendeletet. A kormányfő akkor elmondta, hogy a háború miatt emelkednek az árak, nő az infláció, a nyugdíjasokat pedig meg akarja védeni a kormány – írja az Index.

AKTUÁLIS:

Főoldal