Itt van Korda Gyuri bácsi végrendelete! MEGDÖBBENTŐ feltételeknek kell eleget tennie Balázs Klárinak! - Mindenkit a hideg ráz!



VÉGRENDELKEZETT KORDA GYÖRGY! MEGDÖBBENTŐ, HOGY MI ÁLL BENNE! EGY MEGOSZTÁSSAL ÉS SZÍVECSKÉVEL KÍVÁNJUNK A MŰVÉSZ ÚRNAK JÓ EGÉSZSÉGET! Megdöbbentő dologra kérte meg Korda György feleségét, Balázs Klárit:
Halála után semmiképp se adja el a Villa Kordát, a második kerületi hotelt, amit évek óta üzemeltetnek. A Blikk szerint nemrég kívül-belül megújult a fogadó, így az ingatlan akár egymilliárd forintot is érhet. Fél év telt el azóta, hogy befejődött a felújítás. “Rengeteg pénzünkbe került, mindent a saját zsebünkből fizettünk ki. Nem vagyok üzletember, akár több év is lehet, mire megtérül a pénzünk.
Ki tudja, megérem-e?” – mondta Korda György, aki egyébként százezres óradíjért lép fel,írja a lap. „Minden a Jóisten akaratától függ, hogy mennyi időt ad nekem itt a Földön. De az biztos, hogy ha én nem leszek már, a Villa Korda akkor is működik majd. Megegyeztünk Klárikával, hogy ő viszi tovább a hotelt. A Villa Korda a közös gyermekünk, amíg lélegzünk, a miénk marad” – fogalmazott az énekes,írja a lap. Klárika unokahúga lehet a Korda vagyon örököse, aki jelenleg is a Villa Kordában dolgozik. „Alice, a nővérem lánya gyönyörű, okos, nagyon jó fej, imádom! Persze nem csak én, Gyuri is. Saját lányunkként szeretjük, maximálisan bízunk benne.
Bár minden szállodával kapcsolatos kérdést megbeszélünk, mivel én nem tudok állandóan ott lenni, ezért Alice vezeti főállásban, és nagyon is jól csinálja! Azt gondolom, hogy nagyon jó kezekben van nála a Villa irányítása…” – mondta a Story magazinnak Balázs Klári, de kikötötte, hogy korai még erről beszélni. Azt is elárulta, hogy a hosszú élet titka a sok utazás és az, hogy tervezik a jövőt,írja a lap. Egy Megosztással kívánjunk a művész úrnak jó egészséget! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal