HATALMAS a boldogság a Gáspár családban! Csodálatos, azt se tudja mit is mondjon. Megtörtént! Gáspár Bea világgá kürtölte, az egész Gáspár család nagy örömét! EZZEL a csodás fotóval árulta el a nagy hírt, ami az egész országot ledöbbentette!!



Gáspár Bea elérzékenyülve írt Instagram-oldalán. Elsőszülött lánya Evelin születésnapja van ma. Bea azt se tudta mit is írjon, tényleg kirobbantak belőle a mély érzések, hiszen lánya 28 esztendős lett. “Drága NAGYLÁNYOM! Gáspár Evelin 28 évvel ezelőtt már sejtettem, de még nem tudtam 20 éves fejjel, hogy életem legjobb döntése lesz téged fiatalon a világra hozni!
Veled minden jó! Biztos pont vagy az életemben! Formálsz, tanítasz, véleményt alkotsz, amit mindig elfogadok, még ha néha nem is úgy tűnik! 28 közös év! Mennyi mindent átéltünk ketten, hárman, négyen! Mennyi közös emlék! A Jó Isten áldását kérem Rád, boldogságban, egészségben és bőségben! Nagyon-Nagyon SZERETLEK!
Amíg élek, rám mindig mindenben számíthatsz, ezt ne feledd!!! Te vagy az egyik legjobb dolog az életemben! (A másik a tesód) Ember nem kívánhat jobb gyermeket nálad! Köszönöm, hogy vagy és hogy ilyen vagy, mert így vagy nekem a világ legszebbje, legjobbja a leg-leg-leg!” Bea követői máris gratulálnak az ünnepeltnek és sok-sok boldog évet kívánnak.

AKTUÁLIS:

Főoldal