FIGYELEM! MA este érkezik a szuperhold! ÚJ fejezet nyílik mindenki életében! - ILYEN POZITÍV változásokat hoz az életedbe: - Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg - skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak FIGYELEM!!



Új fejezet nyílik mindenki életében: Június 12 -én érkezik a szuperhold Tiszta lappal indulhatunk.A szuperhold ereje arra fog emlékeztetni minket, hogy lépjünk kapcsolatba a fényes oldalunkkal és használjuk ki a hold mágneses erejét. Hangolódjunk az intuíciónkra és szabaduljunk meg attól, ami visszatart minket. Az életünk egy új fejezete nyílik meg most. A JÚNIUSI szuperhold új energiahullámra nyit kaput . Az energia aktivál és feltölt minket, együtt rezeg majd velünk és felkészít minket arra, hogy egy új ciklusba lépjünk. Ez az energiahullám magasabb rezgésű lesz, mint amivel eddig találkoztunk.
Segít új lehetőségeket ébreszteni és egy magasabb tudatosság felé vezet majd minket. Holnapi horoszkóp 2022. június 13.: A Szűz és a Bak hétfőn megtalálják a hangot a többiekkel: A Hold a Nyilasba, a Merkúr saját jelébe, az Ikrekbe lép hétfőn. Ezek a változások nagyszerű lehetőségeket hozhatnak magukkal a kommunikáció vagy a tanulás területén. Kivel és hogyan találod meg a közös hangot? A napi horoszkóp választ ad a kérdésekre.
Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
A napi horoszkóp javaslata szerint próbálj meg kissé előrelátóbban gondolkodni. Különben azon kaphatod magad, hogy csőstül jönnek a nem várt feladatok, és folytonos kapkodásra kényszerülsz. Valamit talán le kellene adnod… Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Hétfőn nagyon boldog leszel, mert rengeteg a rajongód, és az életed csúcsán érezheted magad. Minden okod megvan az örömre. De legyen ötleted a jövőt illetően is. A következő lépést kellene kitalálnod hétfőn. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.
A Merkúr hétfőn az Ikrekbe lép. Régen volt ennyire boldog és gondtalan a napod, mint ez a mostani hétfő. Mintha minden gond egy csapásra elszállt volna. És ebben a vidámságban a társad is osztozik veled. Főleg, ha megtanulsz bízni benne. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Ne csodálkozz rajta, ha a párod számon kéri a korábbi ígéreteket. Fontos, hogy ne vedd sértésnek, hanem tegyél eleget olyan gyorsan, ahogyan csak lehet. Meg fogja érteni, még akkor is, ha nem minden tökéletesen olyan, ahogy ő szeretné, de legalább látja az igyekezetedet. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)
Érdemes lenne hétfőn az átlagosnál keményebb fába vágni azt a bizonyos fejszét: hatalmas erőkkel rendelkezel, most mindenben sikeres lehetsz. Olyan problémát is megoldhatsz, ami eddig talán reménytelennek tűnt fel előtted. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
A Merkúr hétfőn az Ikrekbe lép, ami számodra üdítő és nagyon kedvező helyzet! Bármi, aminek sorsa attól függ, hogyan kommunikálsz, pozitív fogadtatásra talál. Mostanra időzíts fontos megbeszéléseket, tárgyalásokat. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)
Hétfőn ismét rájöhetsz, hogy jobban oda kellene figyelned az időbeosztásodra. Arra is rádöbbenhetsz, hogy azok a dolgok, amelyek valaha szórakoztattak, mára már hidegen hagynak. Csak azzal foglalkozz, ami tényleg érdekel. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)
Ha nyíltan beszélsz az érzéseidről, végre elérheted, hogy valóban megbecsüljenek és odafigyeljenek rád a többiek. Magad is meglepődsz majd, hogy a gyengeség beismerése nem ártalmára, hanem hasznára van azzal szemben, akit szeretsz… Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)
Hétfőn kerüld a fölösleges vitákat, veszekedéseket: nem leszel olyan passzban, hogy ezeket jól tudd kezelni. Munkahelyeden jelenleg elég feszült a helyzet, szerencsés az a Nyilas, aki jól időzített, és a mára vett ki szabadságot. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Heti horoszkóp 2022. június 13-19.: Alaposan felforgatja az életünket a Nyilas telihold
A Nyilas telihold a héten alaposan felpörgeti mindenki életét. Vajon mit hoz és mit visz magával? Érdemes kapkodás helyett alaposan átgondolni az elkövetkező időszak lehetőségeit. Heti horoszkóp! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)
A Merkúr bolygó hétfőn az Ikrek jelébe lép, ami igazán kedvez változást jelent számodra is. Most könnyebben a tető alá hozhatsz olyan ügyeket, amelyekben együtt kell működni másokkal. Sokkal nyíltabban kommunikálhatsz mostantól. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)
A hétfő alkalmas arra, hogy pontot tegyél egy kacifántos ügy végére. Akár régi szerelemről, kihűlt kapcsolatról vagy működésképtelen üzleti viszonyról, kellemetlen barátságról van szó, ez a nap alkalmas lehet, hogy rendezd. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Halak horoszkóp (02.19-03.20.)
A körülmények változásait a terveknek is követniük kell. Amit hétfőn kigondolsz, az közelebb lehet a valósághoz, mint amit tegnap terveztél. A lemondás csak időleges, és olyan nyereséggel jár, amit most még nem látsz előre. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

AKTUÁLIS:

Főoldal