Most jött a hír! Sajnos váratlanul ért mindenkit! Egyszerűen felfoghatatlan, ami Szandi egyszem kislányával történt! Értetlenül áll a dolgok előtt az egész ország!



Ő Szandi ritkán látott lánya: nem hiszed el, milyen gyönyörű - és cseppet sem szégyenlős! Szandi a negyvenen túl is bomba formában van: sokat mozog, figyel az alakjára, és ha teheti, extrém sportokat is kipróbál. Lánya pedig, úgy tűnik, örökölte adottságait - a Life ugyanis rábukkant a jelenleg Amerikában élő Bogdán Blanka Instagram-oldalára, és hihetetlen, amit ott találtak.
Édesanyja nagy bánatára a 22 éves Blanka tavaly hagyta el Magyarországot, hogy au-pairként egy teljes éven át vigyázzon egy Amerikában élő család gyermekeire, egyetemi tanulmányait is passziváltatva a kaland kedvéért. A tengerentúlra párja sem követhette, így nem csupán családjától, de tőle is el kellett köszönnie egy időre. Az Instán azonban nagyon is aktív, szeretteivel és rajongóival egyaránt tartja a kapcsolatot.
Dokumentálja az összes gyönyörű helyet, ahol megfordul, és saját magáról is előszeretettel oszt meg bikinis képeket, követői nagy örömére.

AKTUÁLIS:

Főoldal