1 PERCE érkezett a végtelenül szomorú hír! Zokogva közölte Bodrogi Gyula párja, teljesen összetört!!



Ismét kórházba került Bodrogi Gyula. A 88 éves színészlegendát, Bodrogi Gyulát csütörtökön szállították be a Városmajori Szív-és Érgyógyászati Klinika intenzív osztályára. Csütörtök hajnalban jelentkezett a probléma, ugyanis a színész nem kapott levegőt, fulladozott.
Bodrogi Gyula életét nemrégiben Merkely Béla mentette meg egy műtéti beavatkozás segítségével. A színész a Borsnak elárulta, most mi okból kifolyólag került kórházba. Elmondta, hogy nehézlégzés miatt vitték be a mentők, de már javult az állapota. A probléma okára még nem derítettek fényt, ezért további vizsgálatok várnak a színészre. Jaj, már sokkal jobban vagyok, nagyon köszönöm az érdeklődést – kezdte el a bulvárlapnak Bodrogi Gyula.
– Intenzív osztályra kerültem, mert nehezen lélegeztem, van bennem valami kórság, de még nem derült ki pontosan mi okozza a bajt. Az biztos, még várnak rám vizsgálatok, de nem aggódom, mert tényleg érzem, hogy múlik a betegség. De nem mehetek még haza, pedig bíztam benne. De már sima kórteremben vagyok, beszélgetek a szobatársaimmal. Fehér falak közt kék takaró alatt fekszem, jobb a kedvem, Angéla jön be hozzám nemsokára, mi bajom lehet? – árulta el a bulvárlapnak Bodrogi Gyula.

AKTUÁLIS:

Főoldal