1 perce érkezett a lesújtó hír! Gyászol az egész ország! Megrázó hírt közöltek: Meghalt az X-Faktor énekesének menyasszonya



Gyászol az egész ország! Megrázó hírt közöltek: Meghalt az X-Faktor énekesének menyasszonya. A 28 éves énekes teljesen összetört, de nyolc hónapos kisfiuk miatt erősnek kell maradnia. Tragédiába fulladt a 28 éves énekes életének legszebb napja. Tom Mann karrierje 2014-ben indult be, amikor a Stereo Kicks nevű zenekarral ötödik helyen végeztek a brit X-Faktorban.
Nyolc hónapja született meg a kisfia, Bowie, hétvégén pedig párjával, Danivel kimondták volna egymásnak a boldogító igent. A tehetségkutató korábbi szereplője azonban most lesújtó hírt közölt az Instagram-oldalán: Nem hiszem el, hogy ezt le kell írnom, de drága Danim – a legjobb barátom, a mindenem, életem szerelme – június 18-án reggel elhunyt.
Életünk legboldogabb napjából mérhetetlen fájdalom lett– fogalmazott az énekes a párjáról és kisfiukról megosztott fekete-fehér fotó mellett. Hozzátette, a gyűrűt, amit szombattól a párja iránt érzett feltétel nélküli szeretete jeléül kellett volna viselnie, felkerült az ujjára és soha nem fogja levenni. Mindent megteszek azért, hogy Bowie-t úgy neveljem fel, ahogy mindig is szerettük volna. Ígérem, tudni fogja, milyen csodálatos volt az anyukája– írta Tom. Barátok, ismerősök és rajongók százai fejezték ki együttérzésüket a bejegyzés alatt. A címlapkép illusztráció!
Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal