1 perce érkezett! Döntött a kormány! Hamarosan megszüntethetik a déli harangozást Magyarországon?! EZ AZ OKA! Majd felrobbantunk a méregtől! ITT vannak a megdöbbentő részletek:Egy régi hagyománynak vetne véget a magyar kormány: évszázadokkal a bevezetése után betiltja a minden nap déli 12 órakor elhangzó harangszót az egész országban. „Nem lehetünk büszkék a nándorfehérvári “diadalra”, az egy önző és kegyetlen retorzió volt a török barátainkkal szemben.
Minden nap eszünkbe juttatják ezt a borzalmas emléket, a legjobb, amit tehetünk, hogy beszüntetjük ezt a fülsértő bohóckodást! Ha valahol esetleg feleslegessé válna egy harang, elvisszük Észak-Szíriába humanitárius segélyként, hadd harangozzanak a kurdoknak!” – közölte Szijjártó Péter a Gül baba türbéjénél tartott üzleti vacsorán. Kidoboltatik Az esemény után a résztvevők a Nemzeti Színházba vonultak, hogy megtekintsék az Egri csillagok című sorsdrámát.
Az 1552-es egri ostromban vérrel-verejtékkel küzdő, de sajnálatos módon elbukó török hősök szívszorító tragédiája után a Kövér László bajsza alatt előadott siratóéneket csodálhatta meg a közönség az új Török dögönyöző mellett. A házelnök egyébként ígéretet is tett, hogy az augusztus 20-ai Kipcsak Vásári Forgatag mellett a Nemzeti Színházban is elkezdik játszani a népszerű Szulejmán sorozatot, és itt láthatóak majd az ismétlések is. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal