TELJESEN ÚJ fejlemény! Berki Krisztiánt nem csak a szívleállás vitte el?!! Belegondolni is rossz abba, hogy még mibe halt bele!



Teljesen új fejlemény! Berki Krisztiánt nem csak a szívleálás vitte el? Belegondolni is rossz abba, hogy még mibe halt bele! Ez vezetett a tragédiához? Krisztián a mondta el, hogy akárcsak az emberek többsége, ő is igyekszik mindig a jót mutatni magáról, de ez a hétköznapokban nem ennyire egyszerű. „Néha úgy érzem, a párkapcsolati küzdelemből nincs kiút” – mesélte Krisztián, aki bár mindig is tisztában volt azzal, hogy a karaktere meglehetősen megosztó, a sok bántás mégis megviselte őt.
Megborultam akkor is, amikor a büntetőfékezésem miatt a lányom, Nati megkérdezte: 'Apa, ugye, nem mész börtönbe?' Akkor mélyen magamba zuhantam, és rossz volt megélni, hogy férfiként nem gyengülhetek el, nem lehetek depressziós, nem eshet rosszul semmi! – fogalmazott Krisztián. Elmondta továbbá, hogy úgy érzi, sok teher van a vállán, és képtelen volt felnőni. „Már soha nem lehetek gyerek, mert mindent nekem kell megoldanom, miközben gyermeklelkű csávó vagyok, és sokszor azt érzem, itthon szeretnék néha az lenni, játszani és pihenni” – mesélte.
Krisztián akkor ért igazán nehéz időszakhoz, amikor a második gyermeke, a kis Emma megszületett. Elmondta, hogy a feleségének egészen addig ő volt az első, de a gyermek születése után nemcsak elmúlt ez az érzés, de azt érezte, hogy egyre romlik a kapcsolatuk. „A lelkem akkor van jól, ha a feleségem tisztel és szeret. Ha viszont azt érzem, hogy szálka vagyok a szemében, akkor nekem nagyon rossz” – mondta. Demcsák Zsuzsa Berki Krisztiánról: Minden porcikája kívánta azt, hogy szeretve legyen: Vendégnek hívták többek között Demcsák Zsuzsát is, aki Berkivel több műsorban is dolgozott együtt."Láttam azt az egy szegmensét az életének, amikor Mazsi is ott volt a stúdióban. Nagyon sok felvételre elkísérte Krisztiánt, mindig hozott neki ebédet. Egymás telefonját kezelték, és volt, amikor Nati is bent volt.Akkor Krisztián egy egészen más arcát mutatta: amikor a kislánya vele volt, megszűnt minden körülötte, csak rá tudott fókuszálni. Akkor tudtam belepillantani abba, milyen volt ő magánemberként" - mondta LifeTV Ébredj velünk! című műsorában Demcsák Zsuzsa. A tévés elárulta, hogy utoljára nagyjából egy éve beszélt Berkivel, aki ugyan sok vendéget megbántott a műsorokban, melyeket együtt vezettek, de Demcsákhoz soha nem volt egy rossz szava sem, és a műsorvezető szerint ő azon kevés ember közé tartozott, akit Berki tisztelt.
Én azon gondolkodtam, hogy lehetséges-e az – nyilván nem tudjuk pontosan, mi okozta a halálát –, hogy egy ember, aki állandóan ezt a rinocéroszbőrt felvéve azt mutatta, őt semmi bántás nem érheti, belül valójában nagyon őrlődött. Én ezt az arcát nem láttam, ő magát egy médiatermékként kezelte.De hogy valójában milyen belső vívódásai lehettek, az nagyon nagy kérdés számomra" – nyilatkozta a tévés, aki az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban kifejezetten törékeny embernek látta Berkit. "Micsoda belső feszültség az, ha tényleg ez volt! Nem gondolom, hogy nagyon üres, önfejű, számító, érzéketlen ember volt. Biztosan nem. Ez a drámai ebben.A Hajdú Petinek a műsorában sütött róla a szeretetlenség. Minden porcikája kívánta azt, hogy szeretve legyen.Ahogy azt talán csak gyerekkorunkban tapasztaljuk, és azzal az értékkel megyünk tovább az életben" - tette hozzá.

AKTUÁLIS:

Főoldal