TEGNAP reggel Budapesten Ezt a csecsemőt találtam ebben az elhagyott autóban, a következő igencsak mellbevágó felirattal.. Az eszem megáll!! EZ mégis hogy fordulhat elő??! Mi történik ebben a nyamvadt országban??!



Budapest: Tegnap reggel Ezt a csecsemőt találtam ebben az elhagyott autóban, a következő felirattal… Ez valóban ennyire természetes dolog, vagy csak nálam verte ki a biztosítékot a szülői felfogás?! Ti mit gondoltok erről? Ma kora reggel 7:15 kor, a hűvös levegőn, munka előtt levittem, a kutyámat sétálni.
Már épp jönnénk be a házunkba, mikor hirtelen egy csecsemőt láttam meg a párás autó ablakán. A kocsinál sehol senki, ráadásul egy olyan környéken, ahol mindenféle jó és rossz szándékú emberek laknak. A gyermek nem lehetett több 4-5 hónaposnál. Aludt egy babaülésben a hátsó ülésen egyedül. Senki más az utcán. Gyorsan bevittem a kutyám és már kint is voltam az utcán. Közelebb hajolva láttam, hogy egy cetli van oda rakva a kicsire ezzel e felirattal:
– A gyermeket nem hagytuk el, csak az autóban tud aludni a legjobban így lehoztuk ide! 7:45 kor én is jövök le hozzá, de ha hamarabb észrevenné, hogy a gyermek ébren van vagy sír, kérem hívjon az alábbi számon és azonnal itt leszek! – és oda volt írva, a hölgy telefonszáma. Kérdésem a következő: Hogy a pokolba lehet valaki ilyen felelőtlen főleg ha szülő? Hogy lehet egy pár hónapos kisbabát egyedül hagyni egy kocsiban?
A környéken vannak elhelyezve térfigyelő kamerák, de hát az még nem biztosíték semmire!!!! Nagyon mérges vagyok, kicsin múlott hogy nem ordítottam le az “édesanya” fejét hogy mégis mit képzelt. Írjátok meg kommentben, hogy Ti mit gondoltok erről az esetről?

AKTUÁLIS:

Főoldal