DRÁMA! Szomorúan zárul a hétfői nap! Itt a VÉGE! ÉG ÖNNEL MŰVÉSZÚR! Pataky Attilától kell búcsúznunk.. Sajnos Nagy a baj, Pataky Attiláról érkeztek lesújtó hírek. Már a végrendeletét is megírta.. Meg kellett tennie:Pataky Attila az elmúlt öt évben többször is farkasszemet nézett a halállal, de egészen tavaly szeptemberig csak belenevetett a szemébe. Végül a koronavírus felülírta benne az elmúláshoz való viszonyát és nekilátott elrendezni az ügyeit. Amióta az ember az eszét tudja, rendre felteszi magának a kérdést: vajon meddig élünk? A választ valójában csak kevesen akarják tudni, de Pataky Attila nem tartozik közéjük.
Az EDDA frontembere a LifeTV Ébredj velünk című műsora után a Borsnak elárulta: ő hat évvel ezelőtt, amikor vastagbélrákot diagnosztizáltak nála rákérdezett egy „látó” barátjánál, hogy meddig fog élni, és meg is kapta a választ. Saját bevallása szerint azóta több betegséget legyőzött, de a koronavírus végül rádöbbentette, hogy nem szentírás a 2031-es dátum, amit jósoltak neki. ÉN NAGYON JÓBAN VAGYOK A HALÁLLAL. AZ ELMÚLÁST AZ ÉLET RÉSZÉNEK TEKINTEM ÉS NYUGODT IS VAGYOK, MIVEL HISZEK A REINKARNÁCIÓBAN.
SŐT, MAGAM IS TAPASZTALTAM A LÉTEZÉSÉT ÉS TISZTÁBAN VAGYOK TÖBB ELŐZŐ ÉLETBELI ÉNEMMEL IS. – Ezért sincs bennem aggodalom amiatt, hogy mi vár rám az élet után, hiszen pontosan tudom. Persze nem veszem könnyelműen a kérdést, hiszen nemrég megtapasztalhattam, hogy milyen az, amikor nagyon közel van a vége. Az utóbbi öt évben végig itt lihegett a nyakamban a halál. Öt éven át cipeltem valamiféle karmikus csomagot, amiben jó pár betegség volt elrendelve nekem kezdve a ráktól a kutyafüléig – minden. Ennek a csomagnak az utolsó és egyben legtanulságosabb eleme volt a koronavírus – mondta a Borsnak Pataky Attila, aki bár tudni véli halála pontos dátumát, a felépülése után úgy döntött, jobb, ha mindent elrendez, még ha az a bizonyos „kilépési évszám” még messze is van.
AZ A HELYZET, HOGY PONTOSAN TUDOM, HOGY NYOLCVANÖT ÉVES KOROMBAN LÉPEK MAJD KI EBBŐL A TESTEMBŐL, MIVEL A LÁTÓ BARÁTAIM EZT ELÁRULTÁK NEKEM. A KORONAVÍRUS UGYANAKKOR MEGTANÍTOTTA, HOGY TÖRTÉNHET EZ MÁSKÉPPEN. Muszáj gondolnom azokra, akikért felelősséggel tartozom, vagyis a családtagjaimra, a zenésztársaimra és néhány szorosabb barátomra – magyarázta. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal