Özönlenek a gratulációk! Hatalmas a boldogság!" Most már publikus" - Nem titkolja tovább Orbán Viktor, EZZEL a fotóval árulta el a NAGY hírt!



Magyarországon 1925-ben a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt tartotta az első anyák napi ünnepet, a májusi Mária-tisztelet hagyományaival összekapcsolva. 1928-ban már miniszteri rendelet sorolta a hivatalos iskolai ünnepélyek közé az anyák napját.
Érdekesség, hogy a világ legtöbb országában, így például az USÁ-ban, Németországban, Hollandiában, Görögországban vagy Ausztriában május 2. vasárnapján ünneplik az édesanyákat. Május első vasárnapja Magyarországon kívül például Spanyolországban, Szerbiában, Portugáliában és Romániában jelenti az anyák napját. Ebből az alkalomból Orbán Viktor is felköszöntötte az édesanyját. A miniszterelnök vagy felesége ritkán enged bepillantást magánéletükbe. Most pedig jöjjön Orbán Viktor anyák napi fotója az édesanyjával:
Így örült a köszöntésnek Orbán Viktor édesanyja: Ritkán látott pillanatot örökített meg a miniszterelnök fotósa. Orbán Viktor a közösségi oldalára feltöltött egy fényképet, melyen édesanyját köszöntötte fel anyák napja alkalmából. A miniszterelnök egy tulipáncsokorral ajándékozta meg édesanyját, a képhez pedig azt írta: „Isten éltesse az édesanyákat"!

AKTUÁLIS:

Főoldal