„Ő egy igazi paraszt” - Schobert Norbi mindenkit felháborított Berki Krisztián temetésén. EZ nagyon durva! Figyeljék mit tett:Schobert Norbi most rendesen kihúzta a gyufát egyeseknél, kegyetlen beszólásokat kap. Május 26-án a Farkasréti temetőben örök nyugalomra helyezték a tragikus hirtelenséggel elhunyt botrányhőst, Berki Krisztiánt. A temetésén rengeteg sztár ott volt, hiszen Hajdú Péter, Kökény Attila, Rubint Réka és Schobert Norbi is tiszteletüket tették a szomorú eseményen – bár a fitneszguru nem kis felháborodást okozott.
Berki Krisztián özvegye, Berki Mazsi azt kérte a résztvevőktől, hogy fehér ruhában jöjjenek, de úgy tűnik, hogy Schobert Norbi kicsit félreértette a dolgot, ugyanis igaz, hogy fehér pólót vett fel, de hatalmas fekete minta volt rajta – ez pedig sokak szerint rettenetesen nagy tiszteletlenség volt a részéről, ezért elég kemény beszólásokat kapott: „Egy igazi paraszt a Norbika!” „Az lett volna a furcsa, ha normálisan felöltözik.” „A pénz még sajnos nem jár ízléssel és intelligenciával, mint sokadjára bizonyítja ez a szerencsétlen ökör...” A kommentelők szerint egy egyszerű fehér inget kellett volna felvennie Schobert Norbinak, és nem lett volna semmi gond.
Éppen ezért sokan nem is értik, hogy miért döntött így a híresség – sőt, olyan is akadt, aki egyenesen Rubint Rékát hibáztatta, hogy nem szólt a férjére az illetlen öltözködése miatt. Így nézett ki Rubint Réka, Schobert Norbi és Hajdú Péter Berki Krisztián temetésén:

AKTUÁLIS:

Főoldal